Business Simulation Game

Spill spillsimulatorer – utvikle forretningsferdigheter i spillmiljøet

I dag er en av de mest fasjonable underholdning for intellektuelle og entreprenører multiplayer nettleserbaserte økonomiske spill. Å spille en forretningssimulator er interessant, prestisjetunge og utrolig nyttig for alle som ønsker å lære i spillformen hemmelighetene til å administrere og bygge sin egen solide virksomhet. Husk den sensasjonelle på slutten av forrige århundre, “monopol”, multiplisere disse minnene til moderne teknologi og hundretusener av deltakere fra hele verden og få en viss idé om hva slags følelser og spenningen oppleves av de som har valgt for seg selv er ikke “skyte” og “Battle Mages” , men nåtiden, om enn i et virtuelt rom, bygger ditt eget liv!

Det er mange faktorer som gjør folk til å spille – forretningssimulatorer krever en betydelig mengde tanker, som i hovedsak tiltrekker seg de som trenger å konstant tenke og analysere, hver time etter honing sine egne ferdigheter. I tillegg har mange fanger spenningen i spillet: fullversjonen (forretnings simulatorer finnes i flere varianter for ulike kategorier av brukere) kan du fordype deg i prosessen, i virkeligheten, opplever oppturer og nedturer, gleden og stoltheten av sine prestasjoner.

Men det viktigste er at de tar med nye spill til brukere – forretningssimulatorer, så vel som deres viktigste “applikasjonsfelt” er opplæring. Mange europeiske forvaltningsinstitusjoner bruke denne muligheten til å finpusse ferdighetene til sine studenter, vise dem hvordan komplekse og globale økonomiske prosesser kan være, for å lære unge mennesker til å enkelt navigere og nye seirende fra noen, det ville virke, de mest vanskelige situasjoner.

Spill – Forretningssimulatorer

Som allerede nevnt ovenfor er spillbransjen betinget delt inn i flere kategorier. Den mest banale, enkle og kjente for alle husmor eksempler er populære blant kontorarbeidere og kontoristene “Farm Frenzy” og lignende “leker”. De er interessante, spesielt strekker ikke hjernefunksjonene, men samtidig er det ganske “lidenskapelig” og attraktivt.

Neste på “bordet av rekkene” er mini-spill virksomhet simulatorer som en mer voksen “Farm: Naboer”, der brukeren allerede er nødvendig å gjøre store anstrengelser for utvikling av bygging eller virksomhet, ved hjelp av ikke bare sine egne interne ressurser, men også minimum økonomisk kunnskap. Med hvert nivå av slike spill blir mer spennende, og mange av dem, samt vurderinger og “briller”, gjør det mulig å tjene penger og penger, som deretter kan vises på kontoen din og bruke akkurat det samme som tjent “ærlig arbeid” konvensjonelle midler .

Men for sanne kjennere og fagfolk er alt ovenfor bare barnas lek. Brukere av denne kategorien foretrekker ekte erfaringer og “hardcore”, som kun kan gi ekte erfaringer med ekte penger og andre egenskaper til stor virksomhet. Det er disse menneskene som foretrekker økonomisk virksomhet stimulatorer av global skala, for eksempel Virtonomics.

I hvilke forretningsspill er det verdt å spille

Hvert år tilbyr underholdningssektoren oss mer og mer realistiske og teknisk avanserte nyheter. Sammenlign “økonomien” på begynnelsen av 90-tallet med papirpenger og -penger og moderne online strukturer, der brukeren allerede ikke skiller den virtuelle verden fra virkeligheten. Naturligvis oppstår spørsmålet, hvilke spill gjør forretningssimulatorer spiller nå?

For øyeblikket er kanskje den mest populære virksomhetsstimulanten i verden det frie nettleserbaserte online-spillet “Virtonomics”. Hva er det, og hva er det bedre enn alle eksisterende analoger?

Virtonomics er et fantastisk tidsfordriv, en forretningsstimulator og et treningsprogram i ett. Etter registrering blir brukeren eier av et lite selskap, som for eksempel vil inkludere en plante for produksjon av noe, flere butikker og et laboratorium. Dette er din startkapital. Deretter må du bestemme hvordan og i hvilken retning virksomheten din vil utvikle seg. Du kan handle eller produsere noe, utføre forskning eller kjøpe gruver, håndtere valutatransaksjoner eller racket, generelt, noe som potensielt kan generere inntekter.

Hovedtemaet og essensen av spillet er virksomheten. Du kan spille ved å bygge virksomheten din i noen av de dusinvis av grener av den moderne økonomien. Og dette er langt fra grensen, da arbeidet med forbedring pågår, og nesten hver uke gir utviklerne noe helt nytt.

I tillegg kan Virtonomics bli en kilde til ekte penger. Dra nytte av vanlige kampanjer, vinn et anbud eller et anbud, tiltre nye deltakere gjennom et henvisningsprogram og fyll opp lommeboken din! Med andre ord vil “Virtonomics” tillate deg å tjene, spille!