Business Simulation Game

Spill online simulatorer av virksomheten

I alle sammenhenger, i tillegg til teorikunnskap, er det nødvendig med god praksis og erfaring. Å vite teorien, men ikke å vite hvordan man bruker den i praksis, kan ikke stole på høye resultater. Dette gjelder også forretningsprosesser. Men hvis du har lyst til å innse noen av dine ideer, ikke gi opp dine mål. Spill på nett simulatorer av virksomheten vil bidra til å få erfaring og fylle hull. Her kan du prøve å underholde deg selv i nesten alle bransjer. Et livlig konkurransemiljø vil lære deg å trekke konklusjoner og analysere feil. Det er ikke en hemmelighet for alle som vi trenger å lære av andres erfaringer, men i livet skjer det sjelden, og vi lærer alt i utgangspunktet bare å lage egne feil. Så, forretningssimulatorer – det er et godt alternativ, når du ser ut til å lære av feilene dine, men gjør ikke støtene i det virkelige liv.

Når det gjelder spørsmålet om å studere teori: Enhver informasjon oppfattes bedre når man modellerer en visuell situasjon. Hjernen aktiverer når det gjelder vanskelige situasjoner, begynner å aktivt søke den riktige veien, den produserer adrenalin, noe som gjør at den fungerer på full kapasitet. I forretningssimulatorer kan ulike situasjoner modelleres, det kan være force majeure som gir deg store fordeler – nye ferdigheter, kunnskaper og ferdigheter. Dette er en svært effektiv måte å utvikle nyttige ledelsesevner på. På grunn av dette blir forretningssimulatorer blitt mer populære og brukes til å gjennomføre spesialiserte forretningsspill og treninger.

On-line simulatorer av virksomheten tillater:

– å generere data om grad av effektivitet i forretningsprosesser
– å forsøke å innse nye ideer i næringslivet, på et bestemt område
– Kontroller og vurder forslag til forbedring av forretningsprosesser, lær hvordan innovasjonene i virksomheten vil påvirke;
– bestemme tiden det tar for å fullføre arbeidet fra scenen for å sette opp oppgaven til mottakelsen av resultatet (med tanke på mellomtidskostnadene – ventetid, transport osv.).

Dette er et kraftig verktøy for å undervise ledelsesmessige, økonomiske ferdigheter, som har store muligheter. Spillbransjens fullversjon gir en helt virtuell verden, nær virkelighetsloven.

For eksempel har det populære Virtonomics-spillet et helt geografisk kart, hvor du kan mestre alle aktivitetsområder, det være seg landbruk, handel eller produksjon. Denne omfattende økonomiske strategien gir store muligheter for gjennomføring av noen av dine ideer og mål. Simulatorens virtuelle miljø vil bidra til å finne svar på de fleste spørsmålene og få nyttige ferdigheter for påfølgende handlinger allerede i den virkelige verden.