Business Simulation Game

Spill for datavirksomhet og økonomi – Virtonomics

Kapitalisme, Manimania – det var der spillene for datavirksomhet og økonomien begynte.

Nå representerer den fascinerende virtuelle verdenen med storvirksomhet – handel, produksjon, vare- og aksjemarkeder, utvekslinger, banker og mye mer, det beste økonomiske on-line spill, allsidig forretningssimulator Virtonomics. Dette er en forretningssimulator, et logisk spill, en økonomisk strategi og en storskala simulator av realøkonomien. Virtonomics er interessant for alle som er interessert i økonomi, finans, næringsliv, innskudd, penger og markedsføring.

Det finnes en rekke aktivitetsområder, ulike grener av økonomien, mer enn 200 produktvarianter, storskala geografi. Samtidig vokser spillbasen stadig og utvikler seg, nye næringer og forretningsområder, nye typer produksjon og produkter åpnes.

Virtonomics er et nettleser spill som har som mål å tjene penger og bygge opp virksomheten din i et virkelig konkurransedyktig miljø. Dine partnere og konkurrenter er de samme on-line spillere rundt om i verden, på grunnlag av hvilke handlinger en ikke-lineær strategiplot er dannet. For å starte spillet må du registrere hirse. Det første du starter med er valget av spillplassen, basert på de grunnleggende egenskapene og prinsippet i modellen. Videre i begynnelsen av spillet kan du dra nytte av “den rike onkelens gave”, det vil si å ta på seg utviklingen av en ferdig bedrift. Du kan imidlertid helt forlate dette og uavhengig opprette og utvikle virksomheten din. Samtidig er første etappe byggingen av et kontor. Dette er en form for representasjon av firmaet ditt i en egen region, som er betrodd ledelsesfunksjonene til selskapets bedrifter. Samtidig er kontoret engasjert i å annonsere dine produkter i regionen. Ulike land, regioner, byer – geografi i Virtonomics har blitt grundig utarbeidet. Det er også ulike nivåer av liv, lønn, utdanning og befolkning, som må tas hensyn til når man implementerer sin egen strategi. Og ikke glem at kontoret ditt er ansiktet ditt. Folkesynsdom sier: “De møtes på klær, men vær så snill å se.” Det rike miljøet på kontoret ditt snakker om suksessen og konsistensen til eieren.

Tenk, analyser og handle. For eksempel er planter mer lønnsomme å bygge i byer med høy utdanning og lav lønn. Det minst kostbare alternativet er utviklingen av landbruket. Virtonomics er den beste varianten av økonomisk forretningsspill på PC.