Business Simulation Game

Simuleringer av virksomheten og økonomiske spill online

Hver person er forpliktet til å sikre at den fulle til å realisere sine evner, ferdigheter, ferdigheter. Men hva om for realisering unnfanget mangler litt kunnskap og erfaring? Forlate sine mål? Det er ikke nødvendig, du trenger bare å fylle hullene i kunnskap, for å få erfaring. Videre gjorde sistnevnte ikke å være trist – det er ingen grunn til å lære av sine feil … Tross alt, kan den virkelige feilen vel være virtuelle følgelig ingen skade, men god, vil de ikke gjøre.

De aller fleste moderne psykologer er enige om at all informasjon blir oppfattet mye bedre, mer effektiv, dersom opplysningene er gitt i form av et spill. I tillegg er hjernen kablet på en slik måte at jakten på den rette vei ut, begynner han å mer aktivt hvis drevet av adrenalin – adrenalin i sin tur får vi i tilfeller av force majeure … Hvis disse situasjonene er simulert, de vil gi deg en rekke fordeler i form av nye kunnskaper, ferdigheter, evner. Det er derfor i dag nyter så stor popularitet av forretnings spill, økonomiske simuleringer på nettet.

Vanligvis økonomiske spill, business spill som en effektiv måte å utvikle lederegenskaper, har vært brukt i lang tid – både i Vesten og i Russland. En annen ting er at i de fleste tilfeller, disse spillene er en del av opplæringen, og krevde tilstedeværelse av en spiller på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

I dag var det noe slikt som online spill, business simuleringer, mye enklere livet av moderne mann som ønsker å få litt kunnskap innen administrasjon, ledelse og andre forretningsområder.

Simuleringer online business

Online spill business simuleringer er svært populært i dag. Ikke overraskende, dette billig, og noen ganger gratis (for eksempel i tilfelle av spillet Virtonomics) verktøyet kan du umiddelbart løse mange viktige problemer i dannelsen, forretningsutvikling. Så vil online business simulator kan du:

– sjekk hypotesen om “hva hvis …”, som er å evaluere hvordan effekten på virksomhetens endringer av kvalitative og / eller kvantitative forretningsprosesser;

– å bestemme utførelsen av arbeidet fra den innledende fasen av sin (problem) for å få resultatet, tar hensyn til ventetid, transport og så videre;

– å generere data om virkningsgraden av forretningsprosesser.

Det er enighet om at en liste over oppgaver som kan løse kvalitet forretnings simulatorer, like over listen som ikke er begrenset, men disse punktene er nok for deg å være sikker – flash spill business simuleringer er verdig å ta hensyn til dem, for å bli oppfattet som en kraftig læremiddel ledelse, økonomiske ferdigheter.

Dessuten er det ikke vanskelig å finne de riktige spill, business simuleringer – Alawar og andre ressurser slike er klar til å tilby sine besøkende en lang liste av spill, business simuleringer, hvorav hver forbruker kan finne et alternativ til din smak.

Du kan velge enkle flash spill som ikke vil ta mye av din tid, men vil bidra til å bygge hodet klart scenario av hvordan bør utvikle din virksomhet. Eller du kan ta hensyn til de komplekse teknologiske løsninger som ikke bare utvikle effektive virksomheten scenario, men fikse de grunnleggende ferdigheter, oppdage mange nye, verdifulle muligheter for effektiv styring og utvikling av egen virksomhet.

Veldig populært i dag, den økonomiske spillet som også kan kalles en virksomhet simulator Virtonomics – et unikt prosjekt, som ennå ikke har eksakte kolleger.

Hver deltaker får til disposisjon en startkapital og fri til å gjøre med det hva han vil – som et resultat han har til å bygge sin egen virksomhet. Major Funksjoner Virtonomics fra mange andre online business spill er at spillerne ikke kommunisere med datamaskinen, nemlig med hverandre, noe som gjør spillet så nær virkeligheten, noe som betyr at den erfaring og kunnskap ervervet i løpet av spillet, vil du sikkert komme til nytte og i det virkelige liv.

Økonomisk online spill

Økonomisk strategi, er internettbasert online spill i dag ofte kalt en av de mest populære intellektuell underholdning. Faktisk, flere og flere ledere, ledere, gründere ikke bare slappe av foran en TV med en avis eller økonomisk magasin, men foretrekker å spille økonomiske spill online – dette ferie kan du nullstille akkumulert stress i dag, og samtidig bringer konkrete fordeler.