Business Simulation Game

Populære gratis forretningsspill

Spill – en av de mest populære og stadig bedre produktene på Internett. Tross alt er dette et utmerket alternativ for hvile etter jobb, når det ikke er mye ledig tid, men du vil slappe av og distrahere fra vanlig tidsfordriv. Men nå snakker vi ikke om de vanlige “skytterne”, men om spillets virksomhet. Nå er de mest populære gratis spill. Hvorfor populære er gratis og så forståelig. Men hvorfor er det at virksomheten i spillet nå opptar en av de første vurderingene?! La oss finne ut det.

Forretningsspill er:

– underholdning,
– analytisk tenkning,
– ledelsesevner,
– Opplæring i det grunnleggende for virksomheten,
– Utvikling av lederegenskaper.

Populære økonomiske spill gjør det mulig å prøve deg selv som en gründer, en erfaren leder, og fremme virksomheten til din disposisjon til suksesshøyder, skape bedrifter / bedrifter, utvide tjenestetilbudet og, mest behagelig, se hvordan fortjenesten din vokser.

Men de krever ikke mye tid, det er nok å tildele en liten mengde tid per dag.

Fordelene med onlinespill er at det ikke er nødvendig å laste ned og installere versjonen du liker, men du kan bare spille ved å gå til Internett. I nettleserspillene kan du ikke bare spille fra datamaskinen, men fra hvor som helst (om det er en annen datamaskin, nettbrett eller en mobiltelefon) og når det er praktisk for deg. For å gjøre dette trenger du bare å ha Internett og påloggings / passord.

Det finnes to typer populære forretningsspill:

1. Enkle økonomiske spill.

Disse inkluderer morsomme arkader og simulatorer, der du må utvikle din egen butikk, gård, kafé, etc. Slike varianter presenteres på underholdningsportaler (en av de mest populære alternativene er å lete etter et forretningsspill fra Alawar) eller i sosiale nettverk. Som de sier, enkelt og smakfullt.

2. Storskala forretningssimulatorer.

Dette er et alternativ for de som vil ha mer enn å bruke tid i de enkle økonomiske spillene som er diskutert ovenfor. Dette er strategier som gjør at du tenker og utvikler. Målet er å bygge en lønnsom og effektiv virksomhet.

Nå er den mest populære storskala økonomiske simulatoren den onlinestrategien Virtonomics.

Her presenteres:

– mer enn 200 typer varer;
– alle typiske forretningsprosesser
– motivasjon og opplæring av personell;
– Analytics og planlegging;
– markedsføring og annonsering;
– økonomistyring;
– logistikk og forsyning.
 
alle hovedområder av aktivitet:

– Landbruk;
– utvinning av ressurser
– produksjon;
– forskning;
– handel;
– Medisin;
– energiteknikk;
– tjenester og tjenester.

Virtonomics tar sikte på å utvikle ledelsesmessige beslutningsprosesser. I dette tilfellet samhandler du ikke bare med en datamaskin, men med andre mennesker rundt om i verden. Virtonomics er representert på 7 språk og allerede mer enn en million mennesker deltar i denne strategien.

Virtonomics er et forretningsspill som vil bidra til å utvikle ledelsesevner, søke etter løsninger på taktisk nivå, definere utviklingsvektoren, samt kommunikasjonsferdigheter, kontrakter og partnersøk.

Det er på tide å tilbringe fritiden å spille med bruk!