Business Simulation Game

On-line spill simulering spill

Alle ønsker å tilbringe fritiden med maksimal nytte. Dersom før alle spill – det var en fin ferie, moderne online spill business simuleringer tillate i en morsom måte å lære nyttige ferdigheter. En av de høyest rangerte business simulering er økonomiske on-line strategi Virtonomics hvor begge er involvert mer enn 980.000 mennesker med en lignende rekke interesser – business, finans, økonomi, ledelse. Spillet presenterer alle hovedområder av aktivitet – handel, produksjon, landbruk, forskning og mer, mer enn 200 typer varer. I dette spillet mulighetene er i stadig vekst og utvikling gaming base, legge til nye muligheter for produksjon av andre typer produkter.

Virtonomics er et online multiplayer spill hvor du vil leve kommunikasjon, dating, forbindelser med interessante og nyttige mennesker over hele verden. Du må utvikle sin egen bedrift og styre den i denne konkurransepreget miljø, hvor naturen i historien er absolutt ikke lineær, men er basert på handlingene dine konkurrenter og samarbeidspartnere – spillere. Her finner du konkurranse og pris kriger, partnerskap og samarbeid, samspill med spillere fra mer enn førti land. Virtonomics er presentert på 7 språk.

Spillet er populært blant ulike grupper av befolkningen, slik at det i et interessant spill skjema kan forstå finesser av moderne økonomi og ledelse. Dette er en utmerket kilde til nyttige ferdigheter og observasjoner, en plattform for å teste ideer og implementere egne strategier. Selv om virksomheten i spillet er virtuell, er forholdene og handlingene til deltakerne egentlig.

Denne økonomiske strategien er et nettleser spill som ikke tar mye tid og krever ikke installasjon på en bestemt datamaskin. Du kan spille på nettet på jobb under lunsj, i fritiden hjemme, på noe som er praktisk for deg. Virtonomics har mange satsingsområder – er ikke bare en økonomisk strategi, er det en bedrift simulator, en simulator av realøkonomien, plattformen for spill.

Alle ser etter et alternativ hvor du kan spille gratis i spillbransjen. Virtonomics tilbyr en unik mulighet til ikke å spille gratis i den høyest rangerte virksomhet simulator, men også å endre sin egen kunnskap og innsats i realinntekt. Her er muligheter for å tjene. For eksempel deltakelse i ulike konkurranser, kampanjer, tiltrekke andre brukere inn i spillet etc. Så moderne forretningssimulatorer er underholdning, trening og inntjening.