Business Simulation Game

Økonomiske spill, transport og urbane simulatorer

Drømmer du om å utvikle din egen bedrift? Før du investerer i ekte prosjekter, er det fornuftig å teste styrken din i et sikkert virtuelt miljø som skikkelig etterligner situasjonen for live konkurranse. Dette vil hjelpe deg med online spill – den økonomiske simulatoren Virtonomics.

Økonomiske strategier og byplanleggingssimulatorer er en utmerket måte å trene i å løse komplekse ledelsesoppgaver som oppstår daglig for ledere av bedrifter i ulike bransjer. Spill økonomiske simulatorer tillater brukere å prøve på rollen som en øverste leder og vurdere effektiviteten av deres handlinger i denne posisjonen.

Hvis du vil perfeksjonere dine ledelseskompetanse i en konkurransedyktig kamp med tusenvis av virkelige rivaler, dra nytte av mulighetene for online Virtonomics-spillet. Denne simulatoren er en økonomisk strategi i sanntid, noe som gjør det spesielt verdifullt med hensyn til å utvikle ferdigheter for å svare på visse økonomiske utfordringer som er uunngåelige i markedsutviklingsprosessen.

På grunn av mangelen på et lineært scenario under spillet, kan du fritt bestemme dine egne forretningsmål og løse eventuelle problemer, og organisk integrere dem i den generelle spillspillet. Blant andre viktige fordeler med “Virtonomics” – et klart og attraktivt grensesnitt, en stor kunnskapsbase, gratis registrering og tilgang til spillet direkte gjennom nettleseren.

Økonomisk transportsimulator

Et godt utviklet og gjennomtenkt transportsystem er en uunnværlig del av infrastrukturen til enhver moderne by. Åpne store muligheter for forretningsutvikling i dette området ved å skape ditt virtuelle transportselskap og administrere det på nettet!

I “Virtonomics” game gjennomført økonomisk og transport simulator – online simulator som du kan holde kontroll av busser, trikker, T-bane tog og andre former for offentlig transport. Samtidig er oppgaven din å oppnå maksimal profitt og samtidig gi den høyeste komforten til passasjerene.

I løpet av spillet vil du måtte forholde seg til rekruttering og opplæring av personell, analysere passasjerflyt, overvåke konkurransepolitikk for å overvåke den tekniske tilstanden på biler, og utføre mange andre aktiviteter som er nødvendige for vellykket drift av selskapet.

Flyplass simulator

Himmel og fly er alltid interessante for de som drømmer om å jobbe med flytransport. Og hvis det kommer til å styre en hel flyplass, blir spillet, som gir en slik mulighet, blitt mer attraktiv to ganger. Flyplassens økonomiske simulator i Virtonomics-spillet åpner stor plass for brukerne å skaffe seg nyttig kunnskap og ferdigheter i styringen av lufttransportkrysset. Du vil utvikle infrastrukturen til anlegget som er betrodd deg, og skape ulike fordeler for passasjerer, bygge terminaler, kjøpe fly og ta vare på en rekke andre faktorer.

I motsetning til mange andre simulatorer er “Virtonomics” fokusert på kollektive tiltak. I ferd med å spille på flyplassen vil du akseptere fly fra andre spillere, og du vil i sin tur kunne motta en belønning for deres tjeneste. Medlemmer “Virtonomics” konkurrere og samarbeide ikke med datamaskinen, med de samme virkelige mennesker, som til slutt bidrar til mer effektive assimilering lagets samhandling ferdigheter som er avgjørende for en vellykket forvaltning av en hvilken som helst moderne flyplass.