Business Simulation Game

Økonomisk spill. Teorien om økonomiske spill.

Det økonomiske spillet er en mulighet til å vurdere dine egne organisatoriske, konkurransedyktige og ledelsesmessige evner i praksis. Med andre ord planlegger hver deltaker i spill, underholdende form, analyserer og gir kommandoer til sine underordnede, men dette skjer alt i en virtuell verden, om enn så nært som mulig til den virkelige verden.

En utmerket demonstrasjon av det økonomiske spillet er online-strategien Virtonomics. I utgangspunktet var teorien om økonomiske spill opptatt av å identifisere den optimale oppførselen til spilleren for å oppnå maksimal inntekt på grunnlag av standardforhold. Imidlertid varierer bevegelsene til “kunstig intelligens” og levende mennesker noen ganger: Med en ekte konkurrent kan du inngå partnerskap, inngå kontrakt, få sponsing.

Viktige resultater av teorien om økonomiske spill kan oppnås på grunnlag av et forretningsmessig spill hvor det ikke er noen klar holdning til atferd, og spillerne blir overlatt til seg selv. Virtonomics er:

Tilgang 24 timer i døgnet, spill i sanntid

Virtonomics tillater deltakerne å gjøre sitt trekk en gang om dagen. Dette betyr at du kan besøke din “stearinlysfabrikk” eller et nettverk av medisinske sentre på et tidspunkt når du er komfortabel: står i trafikkork, under lunsjpause eller før du går i seng. Spillet forstyrrer således ikke å være en eksemplarisk familiemann og en ansvarlig leder i det virkelige liv.

Fraværet av dataprogrammerte alternativer for utvikling av økonomiske hendelser

I nettstrategien blir alle detaljer om industri, forskning og salg tenkt gjennom, men du bestemmer selv opsjonene for atferd i en gitt situasjon. Som andre spillere fra hele verden. Dette gjør at du kan lage et uendelig antall oppføringer, vurdere og lære å forutsi fremtiden for varer eller investeringer uavhengig, med tanke på bevegelsene til uavhengige konkurrenter.

Virtuelt økonomisk spill med ekte overtoner
For noen er forretningsstrategien et godt utgangspunkt for å skape egen virksomhet, de andre deltakerne bruker spillet til å utvikle sine egne eksisterende markedsforhold og forsøker å forutse det neste trinnet til konkurrentene, for å komme med forbedringer og forbedringer.

Gratis service

Virtonomics er en slags forretningsopplæring, men bare flere ganger mer produktiv. Tross alt finnes “utstoppede kegler” bare på Internett, og opplevelsen som er oppnådd, er ekte og uvurderlig. I tillegg er programvaren helt fri og ubegrenset i tide.

Virtonomics: Det spilles av vellykkede mennesker!