Business Simulation Game

Økonomi, Business – storvilt

Sphere of Economics and Business – viktig element av modernitet. Mange mennesker har en tendens til å prøve seg i virksomheten og begynne å drive sin virksomhet. For de som ønsker å øve i å løse komplekse ledelse problemer, få opp hver dag på lederne av bedrifter i ulike bransjer, prøve å gjennomføre sine forretningsideer og strategier for å forbedre ferdighetene, den perfekte løsningen – big business spillet.

Økonomiske simuleringer for å evaluere effekten av sine handlinger i rollen som entreprenør og eventuelle erfaringer. Hvis du er interessert i spillet med en godt utviklet økonomi, analyse, godt utbygd kommunikasjon miljø, on-line business Virtonomics simulering spesielt for deg!

Målet – å skape tenkt suksess. Men i det området, og hvordan vil du oppnå den tiltenkte målet avhenger av deg. Handel, landbruk, naturressursutvinning, produksjon, forskning, medisin, tjenester eller energi – du kan velge hva du vil. Bygge og utvikle virksomheten din, få erfaring i feltet du er interessert i.

Spillet har ulike typer kompetanse, avhengig av området du har valgt. Denne kvalifiseringen:

– Landbruk, der det er nødvendig å forbedre kvaliteten på produktene, du starter opp på gården, antall profilen og effektiviteten av personell i bedrifter

– Livestock, der behovet for å øke kvaliteten på produksjonen av gårder, effektivisering av profilen og antall ansatte som er involvert.

– Produksjon, der det er nødvendig å utvikle virksomheten til fabrikker, sagbruk og møller, for å øke antall produkter, forbedre ferdighetene til ansatte og flytte til høyteknologi av tilsvarende sfære.

– Forskning, hvor det er nødvendig å øke antall solgte teknologi og flytte for å studere høyere nivå av teknologi. Effektivisering av laboratoriet.

– Markedsføring, der du ønsker å øke effektiviteten av reklamekostnader
Management, der det er nødvendig å øke effektiviteten av kontorene, for å skape større enheter for å øke antall personell, samt effektivt å pumpe sin egen merkevare.

– Gruvedrift og utvinning, der det er nødvendig for å forbedre kvaliteten på produkter produsert på oljebrønner og gruver, øke antall mennesker tilsvarende kjernevirksomheten.

– Trade, som skal fremme effektivitet og drift av butikker, øke antall besøkende og servert av egne ansatte.

I Virtonomics kan du spille i forskjellige spill områder som avviker fra geografi, grad av økonomisk utvikling, utvalg av varer. I dette tilfellet, forretningsspillereglene tillate deg å spille i noen av dem, eller bare noen få.

Spill online business simuleringer passer og avanserte kjennere bedrifter å teste sine innovative ideer og nybegynnere som ønsker å stupe inn i verdensøkonomien.