Business Simulation Game

Nyttige gratis spill på datamaskinen – forretningsspill

Ikke så lenge siden var spill på datamaskinen bare knyttet til hvile, interessant tid og ikke mer. Det var vanskelig å forestille seg at dataspill kan være en veldig nyttig plattform for læring. Men nå er flere og flere populære nyttige spill på datamaskinen – spillets virksomhet. Det er ikke lett å bare leker, i stil med Farm Frenzy, det er en seriøs bedrift strategi, mangfoldig plattform, slik at ikke bare ha det gøy og være sosial, utvikle og lære det grunnleggende av virksomheten og ledelsesmessige ferdigheter.

Det mest populære forretningsspillet i en slik plan er Virtonomics forretningssimulering. Dette er den beste multi-bruker økonomiske online-strategien, som har sitt eget nettsted. Spillet har også et forum hvor du kan chatte med andre medlemmer og lære mer om spillet, få anbefalinger, råd og finne svar på alle sine spørsmål.

Målet med spillet er å bygge en effektiv virksomhet i et konkurransedyktig miljø. Etter å ha fått startkapitalen utvikler du din egen strategi, setter mål, bygger bedriften, velger taktikk og utvikler. Spillet er veldig mangesidig, noe som er en ubestridelig fordel. Du kan mestre alle hovedområder av aktivitet – landbruk, handel, energi, produksjon, ressursutvinning og mye mer. Tjen på detaljhandel ved å åpne en kjede av butikker, eller å fokusere på high-tech, bygge og implementere noen av sin strategi.

Kjernen i Virtonomics er vedtaket av viktige ledelsesbeslutninger i virksomheten. Spillet finner sted i den virkelige sfæren, dine konkurrenter og partnere, ikke en datamaskin, men leve folk, online spillere. Denne strategien har tre hovedområder:

Spillet er på taktisk nivå.
Du oppretter separate enheter, kjøpsutstyr, ansettelsesarbeidere, fastsatte priser, etc.
 
Spill på bedriftsnivå.
Du bestemmer vektoren av utvikling, tenk over på hvilke områder å sette opp grener etc.
 
Spill på nivået av ledelse kunst.
Du lærer å samhandle, forhandle, se etter partnere etc.
Virtonomics – interessant og mangesidig virksomhet spill, casual dypere enn noen av sine jevnaldrende, hvor et unikt mikroklima dannet.

Selvfølgelig vil jeg spille gratis spillbransjen. Forslag som krever ekte penger kostnader i spillet er alltid frastøtende. I Virtonomics er det ingen obligatoriske betalinger. Dette forretningsspillet er gratis! For penger kan du bare ta ekstra tjenester hvis du vil.
Lær å konkurrere og utvikle bedriftens bygg ferdigheter sammen med nyttige forretningsspill.