Business Simulation Game

Management trening system tilnærming

Å bygge en systemvirksomhet er en kompleks, multifaktorprosess for organisasjonsutvikling av selskapet med mange subtile tilpasninger. De fleste ledere ofte har en tendens til å søke enkle lineære løsninger, som ofte fører til en liten taktisk seier og en stor strategisk feilvurderinger.

Forretnings Simulering Simformer – billig og effektivt verktøy, opplæring ledere systematisk tilnærming, tydelig viser til spilleren samtrafikk og gjensidig avhengighet av de ulike forretningsprosesser, miljøfaktorer og konkurransekrefter, organisatoriske kompetanse og konkurransekraft. Du kan starte en oppstart, vokse den inn i et stort nettverksfirma eller en vertikalt integrert bedrift. Og du kan finpusse dine ferdigheter med effektiv styring av småbedrifter. Forretning spill Virtonomica plattformen vil hjelpe deg og dine ledere til å unngå mange systemfeil i utviklingen av selskapet, strukturere og systematisere kunnskap og visjon, bidrar til å generere og teste nye forretningsideer og tilnærminger i ledelse effektivitet og effektivitet.

Bruken av en systematisk tilnærming til prosjektering og optimalisering av forretningsprosesser i forvaltningen av organisatorisk endring – en kritisk ferdighet, og en av de mest komplekse områdene ledelse. Mange økonomi skoler underviser MBA i MBA teori, men MBA trening krever ofte store økonomiske og tidskostnader. Ofte, å skaffe et MBA-diplom krever full nedsenking i studier og separasjon fra arbeid. Men den største utfordringen – ofte er det ingen reell mulighet til å implementere nye ideer, søker ervervet kunnskap i praksis på den levende organisasjon. Kunnskapen forblir teoretisk. Spille Virtonomics du vil ikke konkurrere med datamaskinen, og ikke med abstrakte begreper, er du konkurrerer med tusenvis av ekte levende mennesker som behandler sine virtuelle selskapet ikke mindre spent enn en virkelig bedrift. Derfor er denne økonomiske simulatoren den optimale opplærings- og testmassen. Her er alt nesten ekte, som i livet.

Introduser Simformer i din bedrift som en trening og utvikling plattform og få din egen

– Bedriftsskole,

– En plattform for å teste forretningsidéene dine,

– et verktøy for å utvikle ledelsesmessige ferdigheter og entreprenørmessige kvaliteter til dine ansatte