Business Simulation Game

Liste over beste strategier

Strategier er et av de mest populære spillene. Spesiell oppmerksomhet og utvikling er nå å få online strategi, som har ulike retninger – økonomisk, transportstrategi, militære, historiske, landbruks fag, etc. Listen over de beste strategiene blir stadig oppdatert. Vi tilbyr deg å bli kjent med de mest populære onlinespillene.

Stronghold Kingdoms

Klientstrategi for middelalderlige emner. Sentralt i historien linje med spillet er viet til militær aksjon, men vi må ta vare, og det økonomiske grunnlaget. Målet med spillet å bygge ditt eget slott, etter å ha gjort den harde måten til kronen fra bunnen. Et ganske bredt spekter av ressurser tilbys, og samtidig er ære et viktig aspekt.

Rail Nation Online

Transportstrategi, simulator av jernbaneselskapet. Målet med spillet er utviklingen av infrastruktur. Her vil du være i stand til å designe jernbanen kommunikasjon, kontrollere tilførsel, for å bygge en funksjonell park, alt fra damplokomotiver og slutter med moderne høyhastighetstog. En veldig spennende kamp, ​​et flott alternativ for dem som fra barndommen ble tiltrukket av lokomotivet.

Big Farm

Nettleserstrategi for landbruksfag, gårdsimulator. En interessant historie, en rik gameplay og en godt gjennomtenkt sosial komponent. Her vil du lære hvordan du navigerer i gården liv – lære å ta vare på dyr, for å forstå planting og dyrking av avlinger, samle og lønnsomt å selge sine avlinger. Din oppgave er å øke gården din til et nytt nivå.

Verden av tanker

Multi-bruker on-line strategi for militære temaer, arcade tank simulator. Dette er et populært spill basert på lagankampene. Det tilbyr spennende spill, et stort utvalg av tanker og ulike former for kamp, ​​og, selvfølgelig, muligheten til å konkurrere med ekte mennesker, og ikke med en kjedelig forutsigbar “datamaskin”.

Virtonomics

Økonomisk nettstrategi, opplæringsplattform og forretningssimulator. Målet med spillet er å bygge en effektiv og lønnsom virksomhet i et konkurransedyktig miljø. Her utvikler du virksomheten din på noe felt, utarbeider din egen strategi og taktikk. Du kan bli en industriell tycoon eller utvikle et nettverk av butikker, det er mange alternativer. Du får tilbud om en omfattende geografi, dusinvis av varer og næringer. Samtidig er dine partnere og konkurrenter levende mennesker, andre spillere.

Gratis spill forretningssimulatorer – utmerket tidsfordriv. Velg alternativet nærmest deg og spill den beste strategien!