Business Simulation Game

Lærer engelsk i Virtonomics

Det skjedde så at i skolen måtte jeg lære fransk, som jeg aldri trengte i livet mitt, og som jeg derfor glemte med et blunk. Men nesten umiddelbart etter skolen i mitt liv jeg trengte en veldig engelsk fordi jeg elsker å spille dataspill, og de var på den tiden hovedsakelig på engelsk. Nå har jeg reiser mye, er min virksomhet i forbindelse med en rekke engelsktalende folk, trenger jeg å lese mye og skrive på engelsk. Men som det skjer, er det ikke lett for meg å studere fremmedspråk. Jeg har bare ikke evnen til dem), men det er åpenbart at forbrukere og næringsliv engelsk i den moderne verden i en tid med globalisering er en nødvendighet for ethvert menneske.

Lære språket gjennom spillets kontekst

Mitt ordforråd begynte å danne nettopp med spill på engelsk – sivilisasjon, kapitalizme. Dette er spillene jeg virkelig likte, og som ga meg den første impulsen til å lære språket. Senere prøvde jeg å delta på språkkurs, men jeg hadde sterkt mangel på konstant, vanlig kommunikasjon med media. Nå reiser jeg ofte, det er ingen problemer med kommunikasjon, men ikke alle har en slik mulighet. Den engelske versjonen av Virtonomics – Virtonomics løser dette problemet. I denne gratis multiplayer spill virksomheten brukeren har til å kommunisere med en rekke engelskspråklige partnere, konkurrenter, business terminologi studie fremmedspråk i spillet modus, som hjelper ikke bare å lære engelsk (eller spansk) fra bakken, men også for å opprettholde det alltid oppdatert.

Det er velkjent at spillets kontekst øker motivasjonen og effektiviteten til å lære et fremmedspråk betydelig. Vi anbefaler at bedriftens ansatte registrerer kontoer i den gratis engelske versjonen av VIRTONOMICS.COM og spiller i 1-2 måneder. Dette vil hjelpe dem i spillet formatet er mye raskere å utforske virksomheten terminologi vil gjøre deres online start å kommunisere med sine engelsktalende kolleger på spillet.

Spillet tar ikke mye tid. Du kan justere spillesesjonen din fra 30 til 120 minutter om dagen, alt avhenger av ditt ønske, interesser og muligheter.

Virtonomics økonomiske spillet er gratis og er oversatt av de fleste av verdens store språk – engelsk, spansk, tysk, fransk, kinesisk, russisk, ukrainsk.

Jeg ønsker deg lykke til å lære engelsk med Virtonomics!