Business Simulation Game

Gratis forretningsspill. Interessante tilbud.

Forretningsspill har lenge vært populært blant ulike grupper av befolkningen, spesielt gratis forretningsspill. Interessant og informativt tomt, nyttige ferdigheter. Grenen av spill i denne retningen vokser og utvikler seg kontinuerlig, og tilbyr flere og flere interessante tilbud med gode muligheter. I lang tid på høringen, var mange populære spillet Money $ Mania, men i stedet har kommet en multiplayer on-line forretningsstrategi Virtonomics. Konseptet av spillet vokste ut av Trevor Chans berømte spill Capitalism II. Nå er Virtonomics et originalt, unikt og velstående prosjekt kjent over hele verden. Økonomisk strategi Virtonomics gratis og allerede peredstavlena på de fleste av de store verdensspråkene – russisk, engelsk, fransk, spansk, tysk, kinesisk, ukrainsk. Spillet er kontinuerlig oppdatert, i tillegg til det kjente til alle områder av landbruk og transport, har beriket det fulle omfanget av tjenester, industrien utviklet et treningssenter, medisin, farmasi gitt varer og private klinikker og mange andre interessante ideer.

Forretningsspill er rettet ikke bare på underholdning, men også på utdanningsområdet. Forretningssimulatorer er en utmerket multidisiplin læringsplattform. Her kan du være glad for å lære det grunnleggende av virksomheten, for å utvikle ledelsesmessige ferdigheter for å teste i feltet du er interessert, kan du prøve å realisere sine egne mål, taktikk og strategi. Virtonomics gjør på en leken måte å lære vanskelighetene med moderne økonomien, samt forbedre dine engelskkunnskaper. Tross alt, i den moderne verden i globaliseringens epoke, er business engelsk en grunnleggende nødvendighet for hver person. I spillet må du kommunisere med partnere, konkurrenter, og mange av dem er engelsktalende spillere. Virtonomics bidrar dermed til å lære utenlandsk forretningsterminologi og å kontinuerlig støtte ferdighetene til bruk.

Forretningsspill er opprettet i krysset mellom handel og kunst, noe som har betydning for utviklingsprosessen. For å utvikle spillet har blitt et vellykket prosjekt krever at den kombinerer en kald beregning markedsførere og finansfolk, samt “brennende øyne” og ideene til de som lager og komme opp med alle komponenter. Denne kombinasjonen er veldig vanskelig, men hvis du klarer å nærme seg, til og med litt, til det beskrevne idealet, vil resultatet bli svært viktig. Så å skape ekte interessante gratis spill forretningssimulatorer, som samtidig er lønnsomme for skaperne – en ekte kunst.