Business Simulation Game

Fullskala forretningssimulering for opplæring

Forretnings trener Virtonomica er på jakt etter universiteter, handelshøyskoler, inkubatorer.

Vi tilbyr:

– For offentlige skoler fortrinnsrett vilkår virksomheten simulering Virtonomics bruke som en pedagogisk plattform – 6 måneder fri bruk av coaching-konto og 50% rabatt på kjøp av Virtonomics Enterprise Platform

– For kommersielle handelshøyskoler og inkubatorer gunstige vilkår for bruk av virksomheten simulering Virtonomics plattform – 3 måneders gratis bruk av coaching-konto og 30% rabatt på kjøp av Virtonomics Enterprise Platform

Vi er interessert i:

I Virtonomics implementering i den pedagogiske prosessen med universiteter, kurs av handelshøyskoler, ved hjelp Virtonomics som en trening plattform. For å gjøre dette, er vi klar til å tilby deg franchise og lage individuelle spillservere spesielt skreddersydd for dine behov og særegenheter læringsprosessen, gi deg den mest detaljerte opplysninger om mekanikken i spillet, gi deg våre plattformtilpasnings verktøy for dine behov.

I din hjelp til å popular Virtonomica som en interessant intellektuell trening og forretnings spill. Bruk din evne til å tiltrekke seg nye brukere og tjene penger på nettstedet ditt ved å tilby dem en unik og høy kvalitet intellektuelle produkt (tilbud om å bli vår samarbeidspartner og tjene penger på egenandeler)

I utviklingen av nye kurs, business spill, kurs og programmer basert på business simulering plattform Virtonomiks

Også vi er interessert i å fortsette samarbeidet med lærere, utviklerne av kurs og programmer, opplæring. Vi vil tilby deg gunstige forhold for langsiktig samarbeid.

Vi venter på brevet og vil gjerne svare på alle dine spørsmål.