Business Simulation Game

Forretningsspill. Teori og praksis

Forretningsspill er en utmerket mulighet til å utvikle sine ledelsesmessige og organisatoriske ferdigheter, for å motta viktige leksjoner i økonomi, ledelse og entreprenørskap, ikke bare i teori, men også i praksis.

Nå er den mest populære varianten av forretningsspillet den økonomiske strategien, online simulator Virtonomics. Dette er en virtuell verden som lever i henhold til lovene i makroøkonomien, og hver spiller i en fascinerende underholdende form skaper sin egen virksomhet, planlegger, analyserer, utvikler og gir kommandoer til sine underordnede. Virtonomics er en kraftig plattform som gir gode muligheter, alle de viktigste aktivitetsområdene, alle de grunnleggende forretningsprosessene, mer enn 200 typer varer er allerede representert her. Og mens strategien “ikke står stille,” blir stadig oppdatert og utviklet.

I starten var spillets virksomhet rettet mot å utvikle ferdigheter med kompetent analyse og prognose basert på standardforhold. Datamodellene spår imidlertid og forutsier mye lettere enn en levende person. I Virtonomics er dine konkurrenter og partnere levende mennesker fra hele verden. Og hvis grunnlaget er et multivariat rutenett av muligheter for spillet, så blir trekkene laget av mennesker, noe som betyr at konkurransemiljøet virkelig er i live. Så det viser seg at bedriftene i spillet er virtuelle, men folk, deres relasjoner og reaksjoner er ekte.

Hva gir Virtonomics. Viktige poeng.

Forretningsspill i sanntid. Kurset utføres av deltaker en gang om dagen.

Spilleren selv velger når det er mer hensiktsmessig for ham å gå inn på online-strategien, besøke fabrikken, en kjede av butikker eller flyplassen. Spillet tar ikke mye tid. Du kan tilbringe litt tid til lunsj eller mens du står i trafikkork, eller kanskje før du går og legger deg. Dette påvirker ikke livet ditt, du vil også være en utmerket familie mann og en ansvarlig medarbeider.

Handlingsfrihet. Alternativer for utvikling av økonomiske hendelser dannes av aktørers handlinger.

Forretningsopplæring. Oppkjøp av ekte uvurderlig opplevelse. Evnen til å “fylle støtene” som i virkeligheten vil ikke skade. Utvikling av egne markedsforhold. Kontrollerer bedriftens ideer og innovasjoner, forbedringer og forbedringer. Spillet passer for ethvert tilfelle, enten det er testing av en lokal strategi eller et fullskala selskap.

Gratis programvare. Alle de viktigste funksjonene i spillet er helt gratis. For penger selges kun tillegg til spillene.

Arbeid med rapporter. Her må du lære å jobbe med detaljerte produksjonsrapporter, økonomiske rapporter fra selskapet, byrapporter om detaljhandel.

Business English. Lære språket gjennom spillets kontekst.
Forretningsstrategier tillater i teori og praksis å delta i økonomisk sfære. Få nyttige ferdigheter, pluss også lære engelsk virksomhet.