Business Simulation Game

Forretningsspill: Spill gratis på nettet og få nyttige ferdigheter

Økonomiske strategier og forretningssimulatorer er et av de mest populære områdene av moderne PC-spill. Hva tiltrekker spill til virksomheten? Spill online gratis og få nyttige ferdigheter. Disse spillene er av interesse for alle som er interessert i økonomien som helhet og alt relatert til det – forretninger, penger, salg, innskudd og mye mer. Den største forretningssimuleringen for øyeblikket er den økonomiske strategien Vitrononomy, et online spill hvor et stort antall spillere samtidig kan lokaliseres over hele verden. Dette er ikke bare et spill, men også en tverrfaglig plattform for læring og kommunikasjon med ekte mennesker med lignende interesser. Det er ingen universell konsept, som i de fleste spill av lignende temaer. Virtonomics har enorme muligheter og ikke-lineær karakter av utvikling, som dannes som følge av aktørers handlinger. Dette er en stor verden, ekte konkurrenter, hundrevis av produksjon, handel og andre områder der det er mulig å bygge og implementere ulike økonomiske strategier.

Din oppgave i spillet er å bygge en effektiv virksomhet. Etter hvert som du anerkjenner nyansene og spillmulighetene, blir du en mer erfaren forretningsmann, og med hvert trinn vil du oppdage nye perspektiver i spillet. Alle typiske forretningsprosesser står til din disposisjon, mer enn to hundre typer varer, nesten alle aktivitetsområder. Du kan bygge, bruke i din bedrift og utvikle

– Butikker, som selger på forhånd de kjøpte varene til virtuelle kjøpere.
Lager, som brukes til å levere butikker, fabrikker eller for salg av varer produsert hos dine bedrifter.

– Laboratorier, ved å undersøke teknologier som kan selges til andre spillere eller brukes til å øke mengden og kvaliteten på egne produkter.

– Fabrikker som benytter for produksjon under salg av varer eller halvfabrikata, nødvendig for produksjon av andre varer.

– Miner og oljefelt, som brukes til utvinning av naturlige mineraler (silisium, nikkel, kull, mangan, etc.)

– Sagbruk, som brukes til utvinning av tre, som råmateriale som er nødvendig for produksjon av enkelte varer.

– Gårder (husdyrhold, gårder), produserer til salgsdyr og ulike landbruksprodukter (melk, egg, ull, egg), voksende nødvendige avlinger (korn, bomull, sukker, kaffe, etc.).

Hver bedrift på sin egen måte er gunstig. Forretningsstrategispill lar deg velge og realisere målene dine, bygge din egen strategi og skaffe de nødvendige nyttige ferdighetene.