Business Simulation Game

Forretningsspill. Scenario, mål, resultater

Forretningsspill – en effektiv metode for aktiv læring, mye brukt. Selv nå er forretningsspill begynt å bli brukt mer og mer i vårt land. Hvis de først ble brukt til spesielle opplæring, nå, takket være utviklingen av Internett og dataspill, ble forretningsspillet et tilgjengelig treningsmiddel. Skriptet er utarbeidet for bestemte oppgaver, med målet om å oppnå visse resultater av laget. Den pedagogiske funksjonen til slike spill er svært vektig. Ved utarbeidelse av skriptet utarbeides betydelige mål og oppgaver, i gruppens roller og funksjoner er avgrenset for å oppfylle det overordnede målet for lagstrategien. Stiller sosial og pre-Metn sammenhenger, i samsvar med den vurderes faglig virkefelt som lar deg simulere betingelsene for dannelsen av organisasjonskultur på alle leder fagfolk.

Avhengig av det endelige målet er forretningsspill delt inn i:

1. Undervisning;

Alternativet var rettet mot å få ny kunnskap, sikre de nødvendige ferdighetene til spillerne.

2. Søkemotorer;

Muligheten til å analysere og finne løsninger, identifiserte problemer.

3. Identifisering.

Dette er konkurranser av faglig dyktighet. Spill som er rettet mot å identifisere det beste i dette problemet. Kan brukes ved valg av kandidater for de nødvendige parametrene. Tross alt er forretningsspill et levende miljø som tvinger hjernen til å aktivere på løsningen av tildelte oppgaver, takket være det mulig å merke deltakernes egenskaper og bedre vurdere mulighetene deres.

Moderne forretningsspill holdes på grunnlag av virtuelle områder. Forretningssimulatorer er ikke bare intellektuell underholdning, men også en kraftig plattform for å løse ulike oppgaver for små og store bedrifter. Dette er en fin måte å lære en systematisk tilnærming, se i aksjon og forstå forholdet og gjensidige avhengigheten mellom de ulike forretningsprosesser, virkningen av ytre faktorer og konkurransekrefter.

Kommunikasjon i et forretningsspill er ikke bare kommunikasjon i felles vurdering av et spørsmål, det er kommunikasjon som simulerer samspill i prosessen med realaktivitet som studeres. For eksempel, i arbeids spill basert på den populære økonomisk simulator Virtonomics, må du kommunisere og bygge relasjoner ikke bare med spillere av hans team, men også med andre aktører – konkurrenter, leverandører, etc. Faktisk, i dette tilfellet, utfolder din bedrift spillet som helhet. virtuell verden. Du kan laste ned et skript for et bedriftsspill eller lage dine egne og gjennomføre disse spillene med et ubegrenset antall brukere, og ta nyttige leksjoner.