Business Simulation Game

Forretningsspill – En kraftig utviklingsplattform

Hvert år mer og mer blir stadig mer populært simuleringsspill, ved hjelp av etterspørselen i mange områder, det være seg sosiologi, administrasjon, ledelse eller økonomi. Hovedmålet med forretningsspill er å utvikle, trene viktige ferdigheter i et bestemt felt. De er på grunn av gjennomføringen av en bestemt oppgave, er deltakerne jobber med en strategi for handling som kommandoen å forene harmonisk samhandle og takle eventuelle problemer. Dette er en svært nyttig ferdighet for teamet av ansatte.

I vest har det allerede blitt regelen – oppførelsen av forretningsspill for opplæring av høyt kvalifiserte spesialister. Dette er et veldig effektivt verktøy som gir gode resultater. Preparerte script holdt forretnings spill basert på den betydelige spesifikke selskaps situasjoner, enten analoge eller tidligere hendelser som mulig ac-Tual situasjon og spørsmål. Skikkelig forberedt forretnings spill tillater å identifisere de viktigste tilbakevendende feil og deres årsaker, analysere og foreslå for vurdering av alternativer for selskapets utvikling, får en langsiktig effektive konklusjoner som gjelder for virkelige selskaper.

Skriptet har følgende obligatoriske trinn:

– Målinnstilling, kjennskap til deltakerne med oppgaven og reglene
– Fordeling av roller mellom deltakerne;
– Forretningsspill;
– Analyse av resultater, evaluering og konklusjoner.
– Et kompetent forberedt og gjennomført forretningsspill lar deg kombinere vitenskapelige metoder for bedriftsutvikling med praktiske administrasjonsmetoder. Så forretningsspill er et utmerket utviklingsverktøy, hvor etterspørselen etter hvert vokser.

Takket være utviklingen av Internett prioriteres forretningspill som er designet for virtuell deltakelse. I dette tilfellet blir en kraftig plattform, en on-line simulator, som gir store muligheter.
Nå er det mest levende alternativet for forretningsspill, coaching og trening treningsplattformen, forretningssimulatoren Virtonomics. Det er ingen lineær struktur, og det er mulig å tilpasse dine spillmål.

En coaching-konto i Virtonomics lar deg lage og kjøre egne skript i treningsgruppene du har opprettet. Virtonomics er et utmerket forretningsspill. Eksempler på noen av oppgavene du enkelt kan implementere på grunnlag av denne populære online-strategien. Utvikle, utfør forretningsspill oftere, for dette er det alle forholdene.