Business Simulation Game

Forretningsspill – den beste løsningen!

Du kan underholde og lære nå samtidig. Lær det grunnleggende i virksomheten, utvikle lederegenskaper, kommunisere, spille: forretningsspill – en utmerket løsning! I dagens verden er multi-user forretningssimulatorer et av de mest populære underholdningsalternativene for intellektuelle. Forretningsspill av en slik plan gir deg mulighet til å få levende følelser, spenning, ta sjansen av rutine og samtidig i en lekfull form mestre ferdighetene med å bygge og administrere din egen virksomhet. Forretningssimulatorer er laget ikke bare for å spille, men å tenke, forutsi, analysere.

Forretningssimulatorer har lenge vært stadig mer populære. La oss huske, i det minste, alles favorittbrettspill – “monopol”. Selv en så enkel versjon av forretningssimulatoren har fortsatt sitt eget lille publikum. Og moderne datateknologi og muligheter har brakt spillbransjen til et nytt nivå. Et av de viktigste anvendelsesområdene for moderne forretningssimulatorer er opplæring. Slike spill er rettet mot å utvikle entreprenørskapskvaliteter og ledelsesmessige ferdigheter, slik at man i en spillbar, forståelig form kan forstå finessene i den moderne økonomien.

Mange økonomiske skoler sender sine studenter til å finpusse ferdighetene til en systemtilnærming og optimalisere forretningsprosessene nettopp i forretningssimulatorer. Fordelen med moderne on-line forretningssimulatorer er et levende miljø hvor dine rivaler er mennesker. Spiller, lærer du å samhandle og løse virkelige situasjoner, enkelt navigere og få ut vinneren, og få uvurderlig opplevelse. Moderne forretningssimulatorer utvikler seg kontinuerlig og gir nye muligheter.

Nå er den mest populære forretningssimulatoren, spilt av over 900 tusen mennesker, Virtonomics – den beste økonomiske online-strategien og treningsplattformen. Dette spillet er populært over hele verden og har allerede blitt oversatt til engelsk, spansk og kinesisk.

Den unikke Virtonomics i sin allsidighet. Du kan bygge din virksomhet i noen av dusinvis av grener av moderne økonomi. Vil du, det vil være en fabrikk for produksjon av noe, en kjede av butikker eller et laboratorium, du kan kjøpe gruver, håndtere valutatransaksjoner etc. Hovedmålet er å bygge en lønnsom og effektiv virksomhet i et konkurransemiljø.

For å spille på nettet, er forretningssimulatorer underholdning av intellekt, noe som gjør at du kan lære det grunnleggende i virksomheten og utvikle lederegenskaper.