Business Simulation Game

En unik plattform for HR-direktør og trener

Virtonomics økonomisk simulator ble opprinnelig utviklet ikke bare som en spennende strategi online spill, men også som et effektivt verktøy for å løse reelle problemer innen bedriftsutvikling, forbedre effektiviteten i teamet samarbeid, utvikling av en systematisk tilnærming i ledelse og planlegging ferdigheter, forbedre kvaliteten på strategisk ledelse.

Virtonomica har ikke et lineært scenario som gjør det mulig for spilleren eller treneren å bestemme sine egne forretningsmessige mål og strategier, organisk bygge inn i spillet nesten hvor som helst.

Bedriftsuniversiteter og handelsskoler

Dette gjør det mulig å bruke Virtonomics plattformen fleksibelt, konstruere fra alle sine “kuber” noen forretningsspill og opplæring for faktiske oppgaver og scenarier. For toppledere gjør dette deg i stand til å teste dine ideer og markedsstrategier i simulatoren før du realiserer dem i virkeligheten.

Med en gjennomtenkt og kreativ tilnærming gir Virtonomica ubegrensede muligheter for bedriftsleder og HR-direktør til:

Opprettelse og gjennomføring av Virtonomica-plattformen for alle forretningsspill og opplæring;
organisering av bedriftens treningsprogrammer;
testing av ansatte;
opprettelse av personellreservatet.
Spillet spilles på nettet, som gjør at du kan gjennomføre treninger og forretningsspill samtidig for et stort antall ansatte, uten at du trenger å samle dem på ett sted. Denne kvaliteten gjør Virtonomics til et spesielt attraktivt verktøy for store geografisk spredte selskaper med mange divisjoner og en bred geografi.

Økonomisk simulator Virtonomics i dag ikke har analoger i verden på skalaen og grundig studie av forretningsprosesser, kraften i den matematiske apparater, analytiske instrumenter, antall grener, produkter og tjenester presentert i gameplay. Dette er virkelig en kraftig pedagogisk og testplattform for din:

– Bedriftsuniversitetet,
– handelshøyskoler,
– HR-avdeling

Brukere spiller, konfigurerer og optimaliserer prosesser, konkurrerer, samarbeider, handler ikke med datamaskinen, men med hverandre. Effektiviteten av kommunikasjons- og teamarbeid er den viktigste komponenten av spillprosessen, og har direkte innvirkning på oppnåelsen av dine mål. Alt er som i virkeligheten.

I Virtonomics i dag er over 1 000 000 brukere registrert, det er oversatt til russisk, engelsk, spansk, tysk, fransk, kinesisk, ukrainsk. Omtrent 35% av engelsktalende brukere Virtonomics som vil tillate deg å trene ansatte ikke bare finere ledelse, men også utenlandske virksomhet vokabular. Business English i globaliseringens epoke er relevant for ansatte i stort sett alle selskaper, fra oppstart til store internasjonale selskaper.

Spillet er i endring en gang en dag uten at brukeren på en daglig basis en stor mengde tid, noe som gjør det mulig å bemanne trening, gjennomfører treninger og forretnings spill eksternt og på jobben.

Våre løsninger for bedriftskunder:

Virtonomics Enterprise

(den optimale løsningen for store bedrifter, bedriftsuniversiteter, handelshøyskoler)

Trenerkonto

(den optimale løsningen for små og mellomstore bedrifter, konsulentfirmaer, forretningsbusser, utdanningsinstitusjoner)

Coaching-konto – dette er en spesiell konto i forretningssimulatoren Virtonomics, som lar deg opprette og administrere treningsgrupper under treningen.

Trenerkontoen gir treneren muligheten til å lage sine egne spillspill og utføre disse spillene med et ubegrenset antall brukere.

I løpet av spillet, kan treneren observere handlingene til spillerne, justere dem, gi tilbakemelding, og dermed spore assimilering av teoretisk stoff og evne til å bruke den i praksis.

Hvis du vil prøve funksjonaliteten til coaching-kontoen, vennligst skriv til oss ved hjelp av kontaktskjemaet. Vi vil være glade for å motta brev, spørsmål og forslag.