Business Simulation Game

Effektiv markedsføringsplattform for virksomheten

Virtonomica er den ideelle annonseringsplattformen for din bedrift som har størst mulig effektivitet for annonseringskontakt. Det handler om dyp integrering av merkevaren, produktet, tjenesten i spillprosessen og konstant dyp kommunikasjon av merkevaren med forbrukeren.

Årsaken til denne høye effektiviteten er både enkel og unik. Virtonomics er et multiplayer spill hvor merker, produkter, tjenester, serviceprosesser og er hovedobjektene i spillet, det er i dem spillerne spiller. Og jo flere av dem, jo ​​mer varierte, jo mer interessant er spillet for brukere. Det er denne faktoren som sikrer 100% lojalitet hos Virtonomics-brukere til ditt merke eller produkt integrert i spillet. Ønsker du å plassere medieannonsering i Virtonomics? Du kan enkelt gjøre det selv i fem minutter.

Virtonomics er:

Det høyeste kvalitet betalende publikum i forhold til de fleste spill.

Ubegrensede muligheter for PR og produktplassering. Mekanikken til spillet selv er bygget på en slik måte at nesten ethvert produkt eller merke er integrert i spillet veldig raskt og organisk. Hele publikum i forretningsspillet er garantert å samhandle med det integrerte merket i spillet mange ganger. Og det samhandler aktivt – produserer, annonserer, selger en merket virtuelt produkt som har spillfordeler, noe som gir hundre prosent lojalitet til spillerne til ditt merke. Dette er den viktigste fordelen med Virtonomics som en annonseringsplattform.

Paradoks – jo mer i spillet er merket av annonsøren av varer og tjenester, jo mer interessant er spillet selv for brukerne. Dette er en av hovedidéene som utviklerne legger inn i prosjektet.

Det finnes mange varianter av produktspill i spillet (gjennom merkevarer, selskaper, gjenstander, konkurranser, auksjoner). Inkludert for annonsering av ulike tjenester.