Business Simulation Game

Browser økonomiske strategier og spill

Økonomisk strategi spill – er ikke bare en mulighet til å drepe tid, slappe av, lindre forfengelighet av den siste dagen, men det er også en stor sjanse til å utvikle slike viktige (og på jobb, business, og bare i livet) ferdigheter som evnen til å tenke logisk, for å beregne resultatene av sine handlinger, evnen til å vente, evne til å kommunisere med andre mennesker, ledelsesmessige ferdigheter. Ja, og alt dette, bare å spille spill …

Den menneskelige hjerne er mye bedre og lettere oppfatter informasjon, hvis det blir servert på en leken måte – Vestlige eksperter har lenge tatt dette faktum i bruk: utenlandske konsulentselskaper inkludere økonomiske, business spill for å jobbe med sine kunder, datamaskinen bransjens leverer alle nye spill. Nå har spilleléet blitt avlyttet også av Russland – i hjemmemarkedet er det også mulig å finne mange verdige, interessante tilbud.

En av de mest interessante alternativene – nettleser spill, økonomiske strategier. Hva er fordelene med nettleserbaserte økonomiske spill? Først av alt er dette mangelen på en spillers binding til et bestemt sted, til en bestemt datamaskin. Det er for å starte / fortsette spillet, det er nok bare for å få tilgang til Internett, og hvilken datamaskin denne tilgangen gir, er ikke så viktig. Økonomiske strategiske spill vil være tilgjengelige for deg fra din hjemmedatamaskin, og fra arbeideren, og fra den bærbare datamaskinen som følger med den moderne personen bokstavelig overalt. Kort sagt, tilgangen til spillet er ikke begrenset til noen eksterne grunner, og derfor blir spillprosessen selv mer interessant, og resultatene oppnås raskere.

Hvis vi snakker om de mest populære nettbaserte økonomiske spillene, bør vi være oppmerksom på et slikt alternativ som Virtonomics. Virtonomics er en hel verden med mange ressurser, som brukeren skaper, utvikler sin virksomhet. I begynnelsen av spillet mottar hver deltager en startkapital, som han kan multiplisere til slutt for å øke. Deltakerne i spillet er ikke å gjøre med datamaskinen, er handlingen ikke vanskelig å forutsi, og med andre deltakere, og er den perfekte forretnings Virtonomics simulator. Du vil lære å kommunisere med andre, for å forstå deres motiver, deres handlinger, vil du lære hvordan å beregne konsekvensene av sine handlinger, lære lederegenskaper … Så, få nok “kjørte” en plattform for å starte din bedrift i den virkelige verden.

Nettleserspill, økonomisk politikk – er en stor mulighet i spillet, lett, enkelt, morsomt å lære viktige ferdigheter som vil sikkert være nyttig for deg i fremtiden – ikke bare i næringslivet, men bare i livet.