Jeu de simulation d’entreprise

Popüler ücretsiz iş oyunları

Oyunlar – İnternetteki en popüler ve sürekli gelişen ürünlerin başında geliyor. Sonuçta, bu boş vakit olmadığında işten sonra dinlenmek için mükemmel bir seçenektir, ancak dinlenmek ve sıradan eğlenceye dikkat çekmek istiyorsanız. Ancak, şimdi olağan “atıcılar” hakkında değil, oyunun işi hakkında konuşuyoruz. Şimdi en popüler ücretsiz oyunlar. Neden popülerler özgürdür ve çok anlaşılırdır. Ancak neden oyunun işi ilk derecelendirmelerden birini alıyor? Anlamaya çalışalım.

İş dünyası oyunları:

– eğlence,
– analitik düşünme,
– Yönetim becerileri,
– iş temelleri üzerine eğitim,
– yönetsel becerilerin geliştirilmesi.

Popüler ekonomik oyunlar kendinizi bir girişimci, tecrübeli bir yönetici olarak denemenizi ve başarıyı en üst seviyeye çıkarmanızı, şirketleri / kuruluşları yaratmanızı, hizmetleri çeşitliliğini arttırmanızı ve en iyisi karının nasıl büyüdüğünü seyretmenizi sağlıyor.

Bununla birlikte, çok fazla zaman gerektirmez, günde az bir süre ayırmak yeterlidir.

Online oyunların avantajları, istediğiniz sürümü indirip yüklemenize gerek olmadığını, ancak İnternet'e giderek oynamak olabilir. Tarayıcı oyunlarında yalnızca bilgisayarınızdan değil, herhangi bir yerden (başka bir bilgisayar, tablet veya cep telefonu bile olsa) ve sizin için uygun olduğunda oynayabilirsiniz. Bunu yapmak için İnternet'e ve giriş bilgilerinize / şifrenize sahip olmanız yeterlidir.

İki tür popüler iş oyunu vardır:

1. Basit ekonomik oyunlar.

Bunlar arasında kendi mağazanızı, çiftlik, kafeterya vb. Ürünlerinizi geliştirmeniz gereken eğlenceli çarşılar ve simülatörler bulunur. Bu tür değişiklikler, eğlence portallarında (en popüler seçeneklerden bir tanesi Alawar'dan bir iş oyunu aramaktır) sunulmaktadır veya sosyal ağlarda. Dedikleri gibi, basitçe ve zevkle.

2. Büyük ölçekli iş simülatörleri.

Bu, yukarıda tartışılan basit ekonomik oyunlarda zaman harcamaktan daha fazlasını isteyenler için bir seçenektir. Bunlar sizi düşünmenizi ve geliştirmenizi sağlayan stratejilerdir. Hedef, karlı ve verimli bir iş kurmaktır.

Şimdi en popüler büyük ölçekli ekonomik simülatör, çevrimiçi strateji Virtonomics'tir.

İşte sunuluyor:

– 200'den fazla mal çeşidi;
– tüm tipik iş süreçleri
– personel motivasyonu ve eğitimi;
– Analitik ve planlama;
– pazarlama ve reklamcılık;
– mali yönetim;
– lojistik ve arz.
 
tüm ana faaliyet alanları:

– Tarım;
– kaynakların çıkarılması;
– üretim;
– araştırma;
– ticaret;
– Tıp;
– enerji mühendisliği;
– hizmetler ve hizmetler.

Virtonomik, yönetimsel karar verme becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu durumda, yalnızca bir bilgisayarla değil, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla etkileşim kurarsınız. Virtonomics 7 dilde temsil edilmektedir ve zaten bir milyondan fazla insan bu stratejiye katılmaktadır.

Virtonomics, yönetim becerilerini geliştirmeye, taktiksel düzeyde çözüm aramaya, gelişme vektörünü tanımlamanın yanı sıra iletişim becerileri, sözleşmeler ve ortak arama konularına yardımcı olacak bir iş oyunudur.

Boş zamanınızı oynamaya harcama zamanı!