Business Simulation Game

Virtonomica – corporate platform for HR-direktør og CEO

Virksomhedssimulator Virtonomics blev oprindeligt oprettet ikke kun som et spændende og fuldskaligt spil om at opbygge og udvikle en forretning, men også som et effektivt værktøj til løsning af virkelige corporate problemer inden for:

– uddannelse af personale i virksomhedsledelsesfærdigheder (strategiske og taktiske niveauer)
– Øge effektiviteten af ​​teamwork,
– Udvikling af en systematisk tilgang til ledelsen
– udvikling af forretningsplanlægningsfærdigheder og analyse af virksomhedens aktiviteter
– udvikling af færdigheder til styring af interkulturelle forskelle i internationale virksomheder
– forbedring af kvaliteten af ​​strategisk forvaltning
– optimering af centrale forretningsprocesser

Projektets ideolog er en forretningsmand, der har mange års erfaring med dokumenteret vellykket ledelse af mellemstore og store virksomheder og forstår behovene hos den virkelige forretning. Som et resultat, Virtonomica, som et forretningsmæssigt udviklingsværktøj, er allerede blevet testet og honet på en række virkelige succesfulde virksomheder.

Virtonomica har i grunden ikke noget lineært scenario, der giver spilleren eller hans træner mulighed for at bestemme deres egne mål og strategier i simuleringen, organisk opbygge i spillet næsten enhver forretningsmæssig sag.

Dette gør det muligt HR-direktører eller virksomhedernes uddannelse centre fleksibilitet til at bruge den platform af Virtonomics, konstruere fra det “blokke” enhver virksomhed spil og træning under relevante for opgaver og scripts virksomhed. Topledere Virtonomics gør det muligt at teste i simulatoren ideer og strategier for markedsføring, før du implementerer dem i det virkelige liv, samt brug Virtonomics som en uddannelse jorden og en platform for strategiske sessioner. Virtonomics giver dig mulighed for at teste strategier og hypoteser hos tusindvis af kvalificerede publikum, og få en repræsentativ feedback på alle dine handlinger, der produceres i simuleringen.

Virtonomica giver HR-direktøren, business coach og virksomhedsleder med ubegrænsede muligheder for:

spilpersonale udviklingsprocesser

Oprettelse og fastholdelse på Virtonomica-platformen af ​​enhver forretningsspil og træning;

Tilrettelæggelse af programmer for erhvervsorienteret træning;
test af viden, færdigheder og adfærdsmæssige parametre for medarbejdere
oprettelse af personale reserve

Spillet udføres i en trinvis online-tilstand, som giver dig mulighed for at gennemføre træning og forretningsspil samtidig for et stort antal medarbejdere, uden at det er nødvendigt at samle dem på ét sted. Denne kvalitet gør Virtonomics til et særligt attraktivt værktøj til store geografisk spredte virksomheder med mange divisioner og en bred geografi.

Business-simulering Virtonomics i dag ikke har nogen analoger i verden over omfanget af og dybden af ​​business process undersøgelse, kraften af ​​den matematiske apparat, analytiske instrumenter, antallet af industrier repræsenteret af de varer og tjenesteydelser i gameplayet.

I løbet af spillet uddannelse dine medarbejdere planlægge deres forretningsaktiviteter eller afdelinger, analysere markeder og aktiviteter konkurrenter, justere og optimere processerne, konkurrere, samarbejde, og sælger ikke kun computeren, men også med hinanden. Effektiviteten af ​​kommunikations- og teamwork færdigheder er den vigtigste komponent i spilprocessen og har direkte indvirkning på opnåelsen af ​​mål. Alt er som i det virkelige liv.

Virtonomica tilbyder flere typer løsninger til erhvervskunder:

1. Virtonomics Enterprise

En optimal løsning for store virksomheder med egne træningscentre og virksomhedernes akademier. Dedikeret og tilpasset “spil” rum, som kun medarbejdere i virksomheden har adgang til + træning af intern coach

2. Virtonomics Coach Account

en optimal løsning for små og mellemstore virksomheder, konsulentfirmaer og forretningsbusser. En gruppekonto designet til at udvikle eller gennemføre engangsuddannelse inden for de fælles “spil” rum

3. Typiske træninger baseret på Virtonomica business simulation platform

Hvis du er interesseret i Virtonomica træningsplatforms unikke muligheder, skriv os om dine behov, og vi vil tilbyde dig den bedste løsning til din virksomhed:

SKRIV USA, OG VI KONTAKTER DU FOR ALDRIG

Med venlig hilsen Virtonomics Team