Business Simulation Game

Uddannelsesvirksomhed og ledelsespil på ledelse og økonomi

I de senere år er uddannelsesspil i stor efterspørgsel på forskellige områder, herunder sociologi, administration, ledelse, byplanlægning og så videre. Årsagerne til en sådan stor popularitet er rigelige: For det første skal det bemærkes, at forretningsspil til ledere, økonomer, historikere, administratorer, sociologer også kan betragtes som en af ​​måderne at kommunikere mellem specialister i forskellige retninger.

Samtidig er forretningsspil i forskellige retninger kendetegnet ved sin egen terminologiske ordbog. For eksempel er forretningsspil normalt kaldt økonomiske spil. Hvis vi taler om byplanlægning, om politikområdet, så benyttes navnet som regel – efterligningsspil. Under alle omstændigheder er grundlaget for sådanne spil en bestemt model, hvis gennemførelse afhænger af deltagernes handlinger, spiller forskellige situationer, udfører visse handlinger og lærer de nødvendige færdigheder på denne måde. Men om alt i orden …

Eksempler på forretningsspil

Hvis du ikke forstår klart, hvad et forretningsspil er, vil eksemplerne hjælpe dig med at danne et klarere billede i dit hoved.

Et eksempel på et simpelt forretningsspil du kan tænke på dig selv. Først og fremmest er det nødvendigt at starte fra opgaven, der skal løses efter spillet er overstået. Hvis du f.eks. Ønsker at udvikle kommunikationsfærdighederne hos deltagerne i spillet, skal du få et hold af flere personer til at gøre noget arbejde, der kræver interaktion, sammenhæng. Det kan f.eks. Være opførelsen af ​​et tårn af papir.

Det er klart, at det enkleste scenario er angivet ovenfor. Moderne forretningsfolk, hvis spil er en sædvanlig måde at udvikle bestemte færdigheder på, foretrækker at implementere mere komplekse scenarier, især da der er mange sådanne scenarier – bare se på internettet, indtast søgemaskinen en tilsvarende forespørgsel, for eksempel – en business game business.

Business spil scenarier

Gennemførelse af forretningsspil er et af de mest effektive værktøjer til uddannelse af højtstående specialister i Vesten. Vestlige konsulentbureauer bruger ofte scenario forretningsspil som en af ​​de typer udviklingsrådgivning for virksomheder. Scenarierne for sådanne spil er typisk situationer – fortid, mulig eller faktisk, der skal slås, og som følge heraf er der tilbagevendende fejl, årsagerne til dem, de mest lovende, de rigtige måder at udvikle virksomheden på. Et forretningsspil, hvis script er designet kompetent, er et fremragende værktøj til store virksomheder, som altid vil forblive i ledende stillinger under hensyntagen til ændringer i det eksterne miljø.

Scenarier for forretningsspil udarbejdes med forventning om, at deltagerne i spillet som følge heraf kan danne en organisatorisk lederkultur – dette vil gøre det muligt for specialister at kombinere videnskabelige metoder til udvikling af virksomheden med praktiske administrationsmetoder.

I dette tilfælde omfatter hvert scenario af et forretningsspil normalt tre faser:

1. Spillets deltagere bekendtgør spilets mål, betingelser og opgaver. Der er også en briefing om proceduren for dette spil;

2. Deltagerne er opdelt i forskellige rollegrupper, og hver gruppe er tildelt specifikke opgaver;

3. Efter kampen er afsluttet, analyseres deltagernes handlinger, fejl og sejre, evaluering af selve spilprocessen.

Alle ovenstående punkter giver deltagerne i spillet mulighed for at indse, hvilke handlinger der kan føre til fejl, hvordan man opfører sig for at opnå det ønskede resultat.

Gennemførelse af forretningsspil

Hvis business management spil er mere efterspurgt i Vesten, så i Rusland er træningerne stadig meget betroede, som i øvrigt ofte omfatter enkle business spil. Situationen er dog allerede begyndt at ændre sig, og efterspørgslen efter forretningsspil som et uafhængigt udviklingsværktøj vokser. Flere og flere indenlandske konsulentbureauer udvikler deres egne spil scenarier, så deltagere i spil kan modtage og udvikle visse færdigheder.

Ønsker du at forbedre en sådan færdighed som erhvervskommunikation? Spillet vil ikke kun være praktisk, men også et meget effektivt redskab til at få det, du ønsker. Resultaterne af spillere er imidlertid ikke begrænset til udviklingen af ​​en færdighed, resultater i et snævert område, men resultaterne er som regel mere omfattende, flerfacetterede.

Internettet spillede en vigtig rolle i populariseringen af ​​forretningsspil, med hvert år er der flere og flere forretningsspil designet til virtuel deltagelse. Således har i dag praktisk taget alle en mulighed for at deltage i spillet – det er nok at have adgang til internettet og ønske.