Business Simulation Game

Strategi for social og økonomisk udvikling Virtonomics

Virtonomics er den bedste strategi for social og økonomisk udvikling, en forretningssimulator med alle de omkringliggende aspekter: en veludviklet økonomi, analyser, udvikling af kommunikationsmiljøet mv.

Denne multifaceted platform giver en bred vifte af muligheder. Du kan blive monopolist på et af markederne, etablere en rentabel og effektiv arbejdsplatform, du kan simpelthen søge at tjene så mange penge og lære at kommunikere med partnere og konkurrenter. Hovedmålet er at opbygge og udvikle en succesfuld forretning, og alt andet afhænger af dine præferencer.

Spillet er så tæt som muligt på virkeligheden, her skal du kontakte konkurrenter, søge og kommunikere med partnere, for at vinde salg, generelt at udvikle din virksomhed på alle mulige måder.

Virtonomics tilbyder næsten alle forretningsområder, der er mere end 200 slags produkter. Du kan få butikker, gårde, bilfabrikker, oliebrønde og mange andre genstande, hvor du kan opbygge en velstående forretning. I det store og det ledelsesstrategi, hvor du nødt til at overtage udvælgelsen af ​​kvalificeret personale, forbedre kvaliteten af ​​varer, etablering af forsyningskæden, og salg af færdige produkter, styre handlinger konkurrenter og mere. Dette er en hel virtuel verden med de reelle love i økonomien.
Begyndelsen for alle spillere er den samme. Hver startende forretningsmand får startkapitalen til udvikling af sin virksomhed. Og hvordan man vælger det, vælger alle sig selv. Du kan købe en færdig løsning og bygge en strategi for dens udvikling, og du kan oprette den fra bunden og realisere din egen drøm.

Samtidig er Virtonomics gratis. For rigtige penge, hvis du vil, kan du kun købe ekstra muligheder i spillet. Og for at modtage vigtige færdigheder i iværksætteri, ledelse, studere business terminologi og lære at arbejde med rapporter i Virtonomics er helt gratis. Dette er en fremragende træningsplatform, der giver gode resultater. Samtidig vil den opnåede viden også bidrage til reel forretning.

Spillet giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i økonomiens verden. Det er velegnet både for avancerede forretningsmænd, der ønsker at prøve nye strategier og ideer, og for begyndere på dette område. Nu kan du spille økonomiske spil, få værdifuld viden og erfaring gratis, og også honey dine færdigheder.