Business Simulation Game

Strategi for social og økonomisk udvikling – Virtonomics spil

En storstilet populær strategi for social og økonomisk udvikling – Virtonomics-spillet – tilbyder ikke kun et spilrum, men en hel virtuel verden, der dygtigt efterligner en situation med levende konkurrence.

Hvis du tænker på at starte en virksomhed og udvikle en virksomhed, skal du først prøve dine færdigheder i et virtuelt miljø, før du investerer rigtige penge ved at investere dit projekt i livet.
Strategier for social og økonomisk udvikling og forretningssimulatorer er en god måde at træne i at løse forskellige ledelsesopgaver, der opstår dagligt for ledere af virksomheder i forskellige brancher. Virtonomics er en enorm verden med stor geografi, næsten alle industrier og hundredvis af forskellige produkter. Skove, mineralforekomster, byen med et forskelligt antal mennesker og livskvalitet, og selvfølgelig, de virkelige konkurrenter og partnere – de andre spillere, gør dette til en storstilet strategi, så tæt på det virkelige liv.

Ligesom, kan du styre hele lufthavnen kan udvikle deres transportnet, kan du blive en landbrugs- eller industrielle magnat eller åbne en kæde af butikker, der opererer i detailleddet, eller måske du er interesseret i området for højteknologi og den politiske kamp – Virtonomics tilbyder alle valget er dit.

Virtonomics gør det muligt at udvikle virksomhedens udvikling i transportsystemet og skabe sit eget virtuelle transportselskab og styre det online. Sporvogne, busser, metrostationer og andre former for offentlig transport kan tages i hånd, hvilket giver komfort for passagerer og fortjeneste for sig selv. Her har du at fordybe sig inden for transportsystemer – rekruttering og uddannelse af personale, passager flow analyse, overvågning af aktiviteterne i konkurrenterne, analyse af den tekniske tilstand af din flåde af køretøjer og meget mere.

Og hvis du er interesseret i lufttransport, tilbyder Virtonomics en økonomisk lufthavnssimulator. Udvikle infrastrukturen i dit eget luftbårne knudepunkt, køb fly, bygg terminaler, tænk gennem organisationen af ​​samarbejde med kunder og ledsagere.

Store strategier for socioøkonomisk udvikling giver dig mulighed for at erhverve nyttige færdigheder i form af interesse for din interesse. At spille økonomiske spil er interessant og nyttigt. Her kan du nemt lære at se på forretninger mere bredt, forstå, hvordan man opretter et succesfuldt firma, og hvordan man bygger en strategi for systemudvikling og øger overskuddet fra din virksomhed.