Business Simulation Game

Spil til computer business og økonomi – Virtonomics

Kapitalisme, Manimania – det var her spillene for computervirksomhed og økonomien begyndte.

Nu er den fascinerende virtuelle verden af ​​store virksomheder – handel, produktion, råvare og aktiemarkeder, udvekslinger, banker og meget mere, det bedste økonomiske online-spil, alsidige forretningssimulator Virtonomics. Dette er en forretningssimulator, et logisk spil, en økonomisk strategi og en storstilet simulator af realøkonomien. Virtonomics er interessant for alle, der er interesseret i økonomi, økonomi, forretning, indskud, penge og marketing.

Der er en række aktivitetsfelter, forskellige brancher af økonomien, mere end 200 produktvarianter, storskala geografi. Samtidig vokser spilbasen konstant og udvikler sig, nye brancher og forretningsområder, nye former for produktion og produkter åbner op.

Virtonomics er et browser spil, hvis mål er at tjene penge og bygge din virksomhed i et virkelig konkurrencedygtigt miljø. Dine partnere og konkurrenter er de samme online-spillere rundt om i verden, på grundlag af hvis handlinger der dannes et ikke-lineært strategiplot. For at starte spillet skal du registrere hirse. Det første du starter med er valget af spilpladsen, baseret på de grundlæggende egenskaber og modelprincippet. Yderligere i starten af ​​spillet kan du drage fordel af “den rige onkels gave”, det vil sige udvikle en færdigvirksomhed. Du kan dog helt opgive dette og uafhængigt oprette og udvikle din virksomhed. Samtidig er det første trin at opbygge et kontor. Dette er en slags repræsentation af din virksomhed i en særskilt region, som er betroet virksomhedens ledelsesfunktioner. Samtidig arbejder kontoret med at reklamere for dine produkter i regionen. Forskellige lande, regioner, byer – geografi i Virtonomics er blevet grundigt udarbejdet. Der er også forskellige niveauer af liv, løn, uddannelse og befolkning, som skal tages i betragtning ved gennemførelsen af ​​sin egen strategi. Og glem ikke at dit kontor er dit ansigt. Folkets visdom siger: “De mødes på tøj, men sørg for det.” Det rige miljø på dit kontor taler om ejerens succes og konsistens.

Tænk, analyser og handling. For eksempel er planter mere rentable at bygge i byer med et højt uddannelsesniveau og lave lønninger. Den billigste løsning er udviklingen af ​​landbruget. Virtonomics er den bedste variant af økonomisk business spil på pc.