Business Simulation Game

Spil spil forretningssimulatorer – udvikle forretningsevner i spilmiljøet

I dag er en af ​​de mest fashionable underholdning for intellektuelle og iværksættere multiplayer-browserbaserede økonomiske spil. Spil business simulation – det er interessant, prestigefyldte og utroligt nyttigt for alle, der ønsker at lære på en legende måde hemmeligheder styre og opbygge din egen varig virksomhed. Husk den sensationelle i slutningen af ​​sidste århundrede, “Matador”, formere disse erindringer til moderne teknologi og hundredtusinder af deltagere fra hele verden og få en idé om, hvad slags følelser og spænding opleves af dem, der har valgt til sig selv er ikke “skyde” og “Battle Mages” , men nutiden, omend i et virtuelt rum, bygger dit eget liv!

Der er mange faktorer, der gør folk spiller – business simulatorer kræve en betydelig belastning af tanker, der tiltrækker primært dem, der er afgørende for konstant at tænke og analysere, time efter time honing deres egne færdigheder. Desuden er mange fanger spændingen i spillet: fulde version (business simulatorer fås i flere variationer for forskellige kategorier af brugere) giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i processen, i virkeligheden, oplever op- og nedture, glæden og stoltheden af ​​deres resultater.

Men det vigtigste er, at de bringer nye spil til brugere – forretningssimulatorer, såvel som deres vigtigste “anvendelsesområde” er træning. Mange europæiske ledelse institutioner anvender denne mulighed for at finpudse færdigheder deres elever, vise dem, hvordan komplekse og globale økonomiske processer kan være, for at undervise unge mennesker til nemt at navigere og sejrrig fra enhver, synes det, de vanskeligste situationer.

Spil – Business Simulatorer

Som allerede nævnt ovenfor er spilbranchen betinget opdelt i flere kategorier. Den mest banale, enkle og velkendte for alle husmor eksempler er populære blandt kontormedarbejdere og kontorister “Farm Frenzy” og lignende “legetøj”. De er interessante, især ikke belastning hjernefunktionerne, men samtidig er det ret “lidenskabeligt” og attraktivt.

Næste på “bordet af rækker” er mini-games business simulatorer som en mere voksen “Farm: Naboer”, hvor brugeren er allerede nødvendigt at gøre en stor indsats for udviklingen af ​​byggeriet eller forretning, ved hjælp af ikke kun deres egne interne ressourcer, men også den mindste økonomiske viden. Med hvert niveau af sådanne spil bliver mere spændende, og mange af dem, sammen med ratings og “briller”, gør det muligt at tjene penge og rigtige penge, som så kan vises på din konto og bruge præcis det samme som optjent “ærligt arbejde” konventionelle midler .

Men for ægte kønnere og fagfolk er alt ovenstående bare barns lege. Brugere af denne kategori foretrækker ægte oplevelser og “hardcore”, som kun kan give virkelige erfaringer med rigtige penge og andre egenskaber ved stor forretning. Det er disse mennesker, som foretrækker økonomiske forretningsstimulatorer af global skala, såsom Virtonomics.

I hvilke forretningsspil er det værd at spille

Hvert år tilbyder underholdningssektoren os mere og mere realistiske og teknisk avancerede nyheder. Sammenlign “økonomien” fra begyndelsen af ​​90'erne med sine papirpenge og chips og moderne online strukturer, hvor brugeren allerede næppe skelner den virtuelle verden fra virkeligheden. Naturligvis opstår spørgsmålet, hvilke spil driver forretningssimulatorer nu?

I øjeblikket er måske det mest populære forretningsstimulerende middel i verden det gratis browserbaserede online spil “Virtonomics.” Hvad er det, og hvad er det bedre end alle eksisterende analoger?

Virtonomics er et fantastisk tidsfordriv, en forretningsstimulator og et træningsprogram i en. Efter registreringen bliver brugeren ejer af et lille firma, som bl.a. omfatter en fabrik til produktion af noget, flere butikker og et laboratorium. Dette er din startkapital. Derefter skal du beslutte, hvordan og i hvilken retning din virksomhed vil udvikle sig. Du kan handle eller producere noget, foretage forskning eller købe miner, beskæftige sig med valutatransaktioner eller racket i almindelighed alt, hvad der potentielt kan generere indtægter.

Hovedtemaet og essensen af ​​spillet er forretning. Du kan spille ved at opbygge din virksomhed i nogen af ​​de snesevis af grene af den moderne økonomi. Og det er langt fra grænsen, da arbejdet med forbedring foregår, og næsten hver uge tilbyder udviklerne noget helt nyt.

Derudover kan Virtonomics blive en kilde til rigtige penge. Udnyt regelmæssige kampagner, vælg et bud eller et bud, tiltrække nye deltagere gennem et henvisningsprogram og udfyld din tegnebog! Med andre ord vil “Virtonomics” give dig mulighed for at tjene penge ved at spille!