Business Simulation Game

Spil online simulatorer af erhvervslivet

I ethvert tilfælde skal der udover teoretisk viden tilkendes gode erfaringer og erfaringer. At kende teorien, men ikke vide hvordan man kan anvende den i praksis, kan du ikke regne med høje resultater. Dette gælder også for forretningsproblemer. Men hvis du har lyst til at realisere nogle af dine ideer, skal du ikke opgive dine mål. Spil online simulatorer af erhvervslivet vil hjælpe med at få erfaring og udfylde huller. Her kan du prøve at underholde dig selv i næsten enhver industri. Et livligt konkurrencepræget miljø vil lære dig at drage konklusioner og analysere fejl. Det er ikke en hemmelighed for alle, som vi skal lære af andres erfaringer, men i livet sker det sjældent, og vi lærer alt grundlæggende, kun ved at lave vores egne fejl. Så forretningssimulatorer – det er en god mulighed, når du ser ud til at lære af dine fejl, men lad det ikke være i det virkelige liv.

Hvad angår spørgsmålet om at studere teori: Oplysninger opfattes bedre, når man modellerer en visuel situation. Hjernen aktiverer, når det kommer til vanskelige situationer, begynder at aktivt søge den rigtige vej ud, det producerer adrenalin, hvilket gør det til at virke med fuld kapacitet. I forretningssimulatorer kan forskellige situationer modelleres, der kan være force majeure, som giver dig store fordele – nye færdigheder, viden og færdigheder. Dette er en meget effektiv måde at udvikle nyttige ledelsesevner på. På grund af dette bliver forretningssimulatorer mere populære og bruges til at gennemføre specialiserede forretningsspil og træning.

On-line simulatorer af virksomhed tillader:

– at generere data om grad af effektivitet i forretningsprocesser
– at forsøge at realisere nye ideer i erhvervslivet på et bestemt område
– at kontrollere og evaluere forslag til forbedring af forretningsprocesser, for at lære, hvordan innovationerne i erhvervslivet vil påvirke;
– fastlægge den tid det tager at færdiggøre arbejdet fra scenen for at sætte opgaven til modtagelsen af ​​resultatet (under hensyntagen til de mellemliggende tidsomkostninger – ventetid, transport osv.).

Dette er et kraftfuldt værktøj til undervisning ledelsesmæssige, økonomiske færdigheder, som har store muligheder. Spilvirksomhedens fulde version giver en helt virtuel verden, tæt på virkelighedslovene.

For eksempel har det populære Virtonomics-spil et helt geografisk kort, hvor du kan mestre ethvert aktivitetsområde, det være sig landbrug, handel eller produktion. Denne store økonomiske strategi åbner store muligheder for gennemførelsen af ​​dine ideer og mål. Simulatorens virtuelle miljø hjælper med at finde svar på de fleste spørgsmål og få nyttige evner til efterfølgende handlinger allerede i den virkelige verden.