Business Simulation Game

Produktplacering i Virtonomics

Mere end halvdelen af ​​Virtonomics spillere i virkeligheden er aktive iværksættere, ledere fra helt forskellige brancher. Mange af dem er dine potentielle partnere til din rigtige forretning. Brug Virtonomics til at etablere nyttige forretningsforbindelser og kontakter. I spilmiljøet reduceres afstanden til nul.

Produktplacering i Virtonomics business spil:

Franchise. Indtast et spil af et nyt produkt eller en tjeneste under dit varemærke. Spillere producere det på deres anlæg (produktion involveret mere end 70% af spillerne) og Detailhandel (detail dækker op til 95% af spillerne i publikum). Spillere modtager et produkt, der bliver en del af deres forretning.

Hertil kommer, at for at understøtte fremme af varemærket i spillet kan introduceres af firmaets operatør af varemærke-, fremstillings- eller handelsprodukter.

Derudover kan spillet introduceres branded gaming innovations – “forbedre” virksomheden. De kan hjælpe med at ansætte kvalificeret virtuelt personale, installere moderne udstyr på kontoret eller produktionen, øge kvaliteten af ​​produkterne, give forsikring af risici og meget mere. Sådanne innovationer kan bære navnet på dit firma.

Auktion dine produkter. Auktionsmekanismen er realiseret i spilprocessen. Du kan sælge dit rigtige produkt til spilbrugere.

Spil cases, missioner, konkurrencer. I Virtonomics har du mange muligheder for at opmuntre spillere til at interagere med dit brand. En af de effektive måder – sager og missioner. Det enkleste eksempel er, at hver spiller, der har solgt 1000 enheder af dine produkter i deres virtuelle butikker, modtager kampbonuser. Varianter af scenarier af stimulerende tilfælde kan være masse, vi er klar til at udvikle dem individuelt for dig.

Din virksomhed i Virtonomics er en komplet løsning. Det er vores opfattelse, den mest ideelle med hensyn til effektivitet er den komplette løsning – skabelsen i spillet rum af dit eget selskab med dit brand, producere og sælge spil produkter og services under din Famous, og bruge alle de værktøjer af din repræsentation i Virtonomics beskrevet ovenfor.

Find virtuelle partnere til din virksomhed i Virtonomics

Virtonomics er også en ideel platform til test af dine nye marketingkoncepter og salgsfremmende meddelelser. Du kan uafhængigt placere dine annoncer i Virtonomics banner netværk og få øjeblikkelig feedback.

Vi er klar til dig individuelt at udvikle et omfattende program for effektiv integrering af din virksomhed, produkt, mærke business simulation Virtonomics.