Business Simulation Game

Populære gratis forretningsspil

Spil – en af ​​de mest populære og konstant forbedrende produkter på internettet. Det er trods alt en glimrende mulighed for hvile efter arbejde, når der ikke er meget ledig tid, men du vil slappe af og distrahere fra almindeligt tidsfordriv. Men nu snakker vi ikke om de sædvanlige “shooters”, men om spilets forretning. Nu er de mest populære gratis spil. Hvorfor populære er gratis og så forståelige. Men hvorfor er det, at spilets aktiviteter nu optager en af ​​de første ratings?! Lad os finde ud af det.

Erhvervsspil er:

– underholdning,
– analytisk tænkning
– ledelsesmæssige færdigheder
– uddannelse i det grundlæggende i erhvervslivet
– udvikling af ledelsesmæssige færdigheder

Populære økonomiske spil giver dig mulighed for at prøve dig selv i rollen som en iværksætter, en erfaren leder og forskud givet dig den virksomhed til højder af succes, at skabe en virksomhed / foretagende, for at udvide udvalget af tjenester og bedst af alt, se din fortjeneste stige.

Men de kræver ikke meget tid, det er nok at allokere en lille smule tid om dagen.

Fordelene ved onlinespil er, at der ikke er behov for at downloade og installere den version, du kan lide, men du kan bare spille ved at gå til internettet. De browser-baserede spil kan spilles ikke kun fra computeren og fra alle steder (uanset om det er en anden computer, tablet eller mobiltelefon), og når du er komfortabel. For at gøre dette behøver du bare at have internettet og dit login / adgangskode.

Der er to typer populære forretningsspil:

1. Enkle økonomiske spil.

Disse omfatter sjove arkader og simulatorer, hvor du skal udvikle din egen butik, gård, café osv. Sådanne varianter præsenteres på underholdningsportaler (en af ​​de mest populære muligheder er at lede efter et forretningsspil fra Alawar) eller i sociale netværk. Som de siger, simpelthen og smagfuldt.

2. Storskala forretningssimulatorer.

Dette er en mulighed for dem, der ønsker mere end at bruge tid i de enkle økonomiske spil diskuteret ovenfor. Disse er strategier, som får dig til at tænke og udvikle. Målet er at opbygge en rentabel og effektiv forretning.

Nu er den mest populære storskala økonomiske simulator online-strategi Virtonomics.

Her præsenteres:

– mere end 200 typer varer
– alle typiske forretningsprocesser
– motivation og uddannelse af personale
– Analytics og planlægning
– markedsføring og reklame
– økonomisk forvaltning
– Logistik og forsyning.
 
alle hovedområder:

– Landbrug;
– udnyttelse af ressourcer
– produktion
– forskning
– handel
– medicin;
– elteknik
– tjenester og tjenesteydelser.

Virtonomics tager sigte på at udvikle ledelsesmæssige beslutningsfærdigheder. I dette tilfælde interagerer du ikke kun med en computer, men med andre mennesker rundt om i verden. Virtonomics er repræsenteret på 7 sprog og allerede mere end en million mennesker deltager i denne strategi.

Virtonomics – en business spil, der vil hjælpe med at udvikle kunsten at ledelse, søgeløsninger på det taktiske niveau, at definitionen af ​​en vektor af udvikling samt kommunikative færdigheder, kontrakter og forskningspartnere.

Det er på tide at bruge din fritid med fordel!