Business Simulation Game

Onlinespil simuleringsspil

Alle vil bruge deres fritid med maksimal fordel. Hvis der tidligere var nogen spil – det var bare en behagelig hvile, så giver moderne online-spilssimulatorer mulighed for at lære nyttige evner i en spændende spilform. En af de mest rangerede forretningssimulatorer er den økonomiske onlinestrategi Virtonomics, hvor mere end 980 tusind mennesker deltager samtidig med en lignende række interesser – business, økonomi, økonomi, ledelse. Spillet præsenterer alle de vigtigste aktivitetsområder – handel, fremstilling, landbrug, forskning og mere, mere end 200 typer varer. Samtidig vokser spilets muligheder konstant, og spilbasen udvikler sig, nye produktions muligheder, ekstra typer af produkter tilføjes.

Virtonomics er et online multiplayer spil, hvor du vil leve kommunikation, dating, forbindelser med interessante og nyttige mennesker over hele verden. Du er nødt til at udvikle dit eget firma og styre det i et reelt konkurrencepræget miljø, hvor karakteren af ​​plotudviklingen er absolut ikke lineær, men er dannet ud fra handlingerne hos dine konkurrenter og partnerne. Her finder du konkurrence og pris krige, partnerskab og samarbejde, interaktion med spillere fra mere end fyrre lande. Virtonomics er præsenteret på 7 sprog.

Spillet er populært blandt forskellige grupper af befolkningen, hvilket giver mulighed for i en interessant spilform at forstå finesserne af moderne økonomi og ledelse. Dette er en glimrende kilde til nyttige færdigheder og observationer, en platform til at teste ideer og implementere deres egne strategier. Selvom forretningen i spillet er virtuel, er deltagerens forhold og handlinger reelle.

Denne økonomiske strategi er et browserspil, der ikke tager meget tid og kræver ikke installation på en bestemt computer. Du kan spille online på arbejde under frokostpausen, i din fritid derhjemme, på ethvert sted, der er bekvemt for dig. Virtonomics har mange målområder – det er ikke bare en økonomisk strategi, det er en forretningssimulator, en simulator af realøkonomien, en platform for forretningsspil.

Alle leder efter en mulighed, hvor du kan spille gratis i spilbranchen. Virtonomics tilbyder en enestående mulighed for ikke kun at spille gratis i den mest bedømte business simulator, men også at vende din viden og indsats til reel indkomst. Her er muligheder for indtjening. For eksempel deltagelse i forskellige konkurrencer, kampagner, tiltrækker andre brugere i spillet mv. Så moderne forretningssimulatorer er underholdning, træning og indtjening.