Business Simulation Game

Økonomiske spil, transport og bysimulatorer

Drømmer du om at udvikle din egen virksomhed? Inden du investerer i rigtige projekter, giver det mening at teste din styrke i et sikkert virtuelt miljø, som dygtigt efterligner situationen for live konkurrence. Dette vil hjælpe dig med online spil – den økonomiske simulator Virtonomics.

Økonomiske strategier og byplanlægningssimulatorer er en glimrende måde at træne i at løse komplekse ledelsesopgaver, der opstår dagligt for ledere af virksomheder i forskellige brancher. Spil økonomiske simulatorer giver brugerne mulighed for at prøve rollen som en øverste leder og vurdere effektiviteten af ​​deres handlinger i denne position.

Hvis du ønsker at perfektere dine ledelsesevner i en konkurrencedygtig kamp med tusindvis af virkelige rivaler, drage fordel af mulighederne for online Virtonomics spillet. Denne simulator er en realtidsøkonomisk strategi, hvilket gør det særligt værdifuldt med hensyn til at udvikle færdigheder til at reagere på visse økonomiske udfordringer, der er uundgåelige i processen med markedsudvikling.

På grund af manglen på et lineært scenarie i løbet af spillet kan du frit bestemme dine egne forretningsmål og løse eventuelle problemer og organisk integrere dem i det overordnede gameplay. Blandt andre vigtige fordele ved “Virtonomics” – en klar og attraktiv grænseflade, en enorm videnbase, gratis registrering og adgang til spillet direkte gennem browseren.

Økonomisk transportsimulator

Et veludviklet og gennemtænkt transportsystem er en uundværlig del af infrastrukturen i enhver moderne by. Åbn store muligheder for forretningsudvikling på dette område ved at oprette dit virtuelle transportselskab og administrere det online!

I spillet “Virtonomics” realiseres en økonomisk transportsimulator – en online-simulator, hvor du kan styre busser, sporvogne, metrostationer og andre former for offentlig transport. Samtidig er din opgave at opnå maksimalt overskud og samtidig give den højeste komfort til passagererne.

I løbet af spillet skal du deltage i ansættelses- og træningspersonale, analysere passagerflowet, overvåge konkurrenternes politikker, overvåge køretøjets tekniske tilstand og udføre mange andre handlinger, der er nødvendige for din virksomheds succesfulde drift.

Luftsimulator

Himmel og fly er altid interessante for dem, der drømmer om at arbejde med lufttransport. Og hvis det kommer til at styre en hel lufthavn, bliver spillet, som giver en sådan mulighed, mere attraktiv to gange. Lufthavns økonomiske simulator i Virtonomics-spillet åbner meget plads for brugerne til at erhverve nyttig viden og færdigheder i styringen af ​​lufttransportforbindelsen. Du vil udvikle infrastrukturen i den facilitet, der er betroet dig, og skabe forskellige fordele for passagerer, bygge terminaler, købe fly og tage sig af en lang række andre faktorer.

I modsætning til mange andre simulatorer er “Virtonomics” fokuseret på kollektive handlinger. I processen med at spille din lufthavn accepterer du fly fra andre spillere, og du vil igen kunne modtage en belønning for deres service. Brugere af “Virtonomics” konkurrerer og samarbejder ikke med en computer, men med de samme virkelige mennesker, som i sidste ende bidrager til en mere effektiv styring af teamets interaktionsfærdigheder, uden hvilken det er umuligt at kunne styre en moderne lufthavn.