Business Simulation Game

Økonomisk spil. Teorien om økonomiske spil.

Det økonomiske spil er en mulighed for at vurdere dine egne organisatoriske, konkurrencedygtige og ledelsesmæssige evner i praksis. Med andre ord planlægger hver deltager i spil, underholdende form, analyserer og giver kommandoer til sine underordnede, men det sker alt i en virtuel verden, omend så tæt som muligt på den virkelige verden.

En fremragende demonstration af det økonomiske spil er online-strategien Virtonomics. I begyndelsen var teorien om økonomiske spil bekymret for at identificere den optimale opførsel af spilleren for at opnå den maksimale omsætning på basis af standardbetingelser. Imidlertid er forskellene i “kunstig intelligens” og levende mennesker sommetider forskellige: med en reel konkurrent kan du indgå i partnerskaber, indgå en kontrakt, få sponsorering.

Væsentlige resultater af teorien om økonomiske spil kunne opnås på grundlag af et forretningsspil, hvor der ikke er nogen klar adfærdskodeks, og spillerne overlades til sig selv. Virtonomics er:

Adgang 24 timer i døgnet, spille i realtid

Virtonomics giver deltagerne mulighed for at gøre deres bevægelse en gang om dagen. Det betyder, at du kan besøge din “stearinlysfabrik” eller et netværk af lægecentre på et tidspunkt, hvor du er komfortabel: står i en trafikprop, under en frokostpaus eller før du går i seng. Således forstyrrer spillet absolut ikke at være en eksemplarisk familiemand og en ansvarlig leder i det virkelige liv.

Manglen på computerprogrammerede muligheder for udvikling af økonomiske begivenheder

I onlinestrategien tænkes alle detaljer om industri, forskning og salg, men du dikterer selv mulighederne for adfærd i en given situation. Ligesom andre spillere fra hele verden. Dette giver dig mulighed for at skabe et uendeligt antal adfærd, vurdere og lære at forudsige fremtiden for varer eller investeringer uafhængigt under hensyntagen til uafhængige konkurrenters bevægelser.

Virtuelt økonomisk spil med ægte overtoner
For nogen er forretningsstrategien et godt udgangspunkt for at skabe egen virksomhed, de andre deltagere bruger spillet til at udvikle deres egne eksisterende markedsforbindelser og forsøge at forudse det næste trin af konkurrenterne, at komme med forbedringer og forbedringer.

Fri service

Virtonomics er en slags erhvervsuddannelse, men kun flere gange mere produktiv. Der findes jo kun “fyldte kegler” på internettet, og erfaringen er reel og uvurderlig. Derudover er softwaren helt fri og ubegrænset i tide.

Virtonomics: Det spilles af succesfulde mennesker!