Business Simulation Game

Økonomi, forretning – gode spil

Økonomien og erhvervslivet er en stor del af nutiden. Mange mennesker er ivrige efter at prøve deres hånd på iværksætteri og starte deres egen virksomhed. For dem, der ønsker at praktisere i at løse komplekse ledelsesmæssige problemer, at komme op hver dag på lederne af virksomheder i forskellige brancher, så prøv at gennemføre deres forretningsideer og strategier til at forbedre færdigheder, den perfekte løsning – big business spil.

Økonomiske simulatorer giver dig mulighed for at evaluere effektiviteten af ​​dine handlinger i en iværksætter rolle og bringe nyttige lektioner. Hvis du er interesseret i et spil med en veludviklet økonomi, analytics, et bredt udviklet kommunikationsmiljø, er on-line forretningssimulator Virtonomics specielt til dig!

Målet med spillet er at skabe en tankevækkende og succesfuld forretning. Men i hvilken sfære og hvordan du vil løse det fastsatte mål, afhænger det kun af dig. Handel, landbrug, udvinding af naturressourcer, produktion, forskning, medicin, service og service, eller energi – du kan vælge, hvad du vil. Byg og udvikle din virksomhed, få erfaring på det område, du er interesseret i.

Spillet præsenterer forskellige typer kvalifikationer, afhængigt af det område du har valgt. Disse kvalifikationer:

– Landbrug, hvor det er nødvendigt at forbedre kvaliteten af ​​de produkter, der er frigivet på din bedrift, antallet af specialiserede medarbejdere og effektiviteten hos de relevante virksomheder

– Kvægopdræt, hvor det er nødvendigt at øge kvaliteten af ​​produkter fra husdyrbrug, øge effektiviteten af ​​profilarbejdet og antallet af involverede medarbejdere.

– Produktion, hvor det er nødvendigt at udvikle aktiviteten i fabrikker, savværker og møller, øge antallet af produkter, forbedre personalets færdigheder og skifte til højteknologier på det relevante felt.

– Videnskabelig forskning, hvor det er nødvendigt at øge antallet af solgte teknologier og gå videre til studiet af højere niveauer af teknologi. Øge effektiviteten af ​​dit laboratorium.

– Marketing, hvor du vil forbedre effektiviteten af ​​reklamekostnader
Ledelse, hvor det er nødvendigt at forbedre kontorernes effektivitet, skabe store enheder, øge antallet af medarbejdere og effektivt pumpe sit eget mærke.

– Ekstraktion af mineraler, hvor det er nødvendigt at forbedre kvaliteten af ​​produkter produceret i oliebrønde og miner, hvilket øger antallet af personer, der svarer til kerneforretningen.

– Handel, hvor det er nødvendigt at udvikle butikkernes effektivitet og aktivitet, hvilket øger antallet af besøgende og deres eget personale.

I Virtonomics kan du spille i forskellige spilrum, forskellig i geografi, niveau for økonomisk udvikling, varesortiment. I dette tilfælde giver reglerne i forretningsspil dig mulighed for at spille i nogen af ​​dem eller endog bare i nogle få.

Spil online-forretningssimulatorer passer til både avancerede business-kønnere, for at teste deres innovative ideer og nybegyndere, der ønsker at dykke ind i økonomiens verden.