Business Simulation Game

Nyttige gratis spil på computer – forretningsspil

For ikke så længe siden var spil på computeren blot forbundet med hvile, interessant tid og ikke mere. Det var svært at forestille sig, at computerspil kan være en meget nyttig platform for læring. Men nu mere og mere populære er nyttige gratis spil på computeren – spillets forretning. Disse er ikke lette enkle legetøj i stil med Merry Farm, det er seriøse forretningsstrategier, mangesidede websteder, der ikke kun kan underholde, men også at kommunikere, udvikle og lære det grundlæggende i forretnings- og ledelsesmæssige kvaliteter.

Det mest populære forretningsspil af en sådan plan er Virtonomics forretningssimulering. Dette er den bedste multi-bruger økonomiske online strategi, som har sin egen hjemmeside. Spillet har også et forum, hvor du kan chatte med andre deltagere, lære mere om spillet, få anbefalinger, tips og find svar på alle dine spørgsmål.

Målet med spillet er at opbygge en effektiv virksomhed i et konkurrencedygtigt miljø. Efter at have modtaget startkapitalen udvikler du din egen strategi, sætter mål, bygger dit firma, vælger taktik og udvikler. Spillet er meget multifacet, hvilket er en ubestridelig fordel. Du kan mestre alle de vigtigste aktivitetsområder – landbrug, handel, energi, produktion, ressourceudnyttelse og meget mere. Tjen i detailsalg ved at åbne en butikskæde eller fokusere på den højteknologiske kugle, bygge og implementere dine strategier.

Kernen i Virtonomics er vedtagelsen af ​​vigtige ledelsesbeslutninger i erhvervslivet. Spillet foregår i det virkelige kugle, dine konkurrenter og partnere, ikke en computer, men bor folk, online spillere. Denne strategi har tre hovedområder:

Spillet er på taktisk niveau.
Du opretter separate enheder, købsudstyr, ansættelsesarbejdere, fastsatte priser mv.
 
Spil på virksomhedsniveau.
Du bestemmer udviklingsvektoren, tænk over i hvilke områder der skal oprettes filialer mv.
 
Spil på niveau af ledelseskunst.
Du lærer at interagere, forhandle, kigge efter partnere osv.
Virtonomics er et interessant og mangesidig forretningsspil, dybere end nogen af ​​sine casual analoger, hvor et unikt mikroklima er dannet.

Selvfølgelig vil jeg spille gratis spil forretning. Forslag, der kræver reelle pengeomkostninger i spillet, er altid afstødende. I Virtonomics er der ingen obligatoriske betalinger. Dette forretningsspil er gratis! For penge kan du kun tage ekstra tjenester, hvis du vil.
Lær at konkurrere og udvikle dine forretningskompetencer sammen med nyttige forretningsspil.