Business Simulation Game

Management training system tilgang

Opbygning af en systemvirksomhed er en kompleks, multifaktorproces med organisatorisk udvikling af virksomheden med mange subtile tilpasninger. De fleste ledere er ofte tilbøjelige til at søge efter enkle lineære løsninger, hvilket ofte fører til små taktiske sejre og til store strategiske fejlberegninger.

Forretning Simulation Simformer – billigt og effektivt redskab, uddanne ledere systematisk tilgang, klart viser at spilleren sammenkobling og indbyrdes afhængighed af de forskellige forretningsprocesser, miljøfaktorer og konkurrencemæssige kræfter, organisatoriske kompetencer og konkurrenceevne. Du kan starte en opstart, vokse den til et stort netværksfirma eller en vertikalt integreret bedrift. Og du kan finpudse dine færdigheder med effektiv forvaltning af små virksomheder. Forretningsservice spil Virtonomica platform vil hjælpe dig og dine ledere til at undgå mange systemfejl i udviklingen af ​​din virksomhed, strukturering og systematisere deres viden og visioner, hjælpe med at generere og afprøve nye forretningsideer og tilgange i ledelse produktivitet og effektivitet.

Anvendelsen af ​​systemets tilgang til engineering og optimering af forretningsprocesser, i forvaltningen af ​​organisatoriske ændringer er en vigtig færdighed og et af de mest komplekse ledelsesområder. Mange økonomi skoler underviser i MBA i MBA teori, men MBA uddannelse kræver ofte store økonomiske og tidlige omkostninger. At opnå et MBA-diplom kræver ofte fuld nedsænkning i studier og adskillelse fra arbejde. Men det største problem er, at der oftest ikke er nogen reel mulighed for at introducere nye ideer, at anvende den viden, der er opnået i praksis, til en levende organisation. Viden forbliver teoretisk. Afspilning af Virtonomics du vil ikke konkurrere med computeren og ikke med abstrakte begreber, du konkurrerer med tusindvis af rigtige levende mennesker, der behandler deres virtuelle selskab ikke mindre spændt end en reel forretning. Derfor er denne økonomiske simulator den optimale trænings- og testplads. Her er alt næsten virkeligt, som i livet.

Introducer Simformer i dit firma som en trænings-og udviklingsplatform og få din egen

– Business Business School,

– En platform til at teste dine forretningsidéer,

– Et værktøj til at udvikle ledelseskvalifikationer og iværksætterkvaliteter hos dine medarbejdere