Business Simulation Game

Liste over bedste strategier

Strategier er et af de mest populære spil. Særlig opmærksomhed og udvikling får nu online strategi, der har forskellige retninger – økonomisk, transport strategi, militær, historiske, landbrugs fag mv Listen over de bedste strategier opdateres løbende. At opdage de mest populære online spil.

Stronghold Kingdoms

Klientstrategi for middelalderlige emner. Centralt i historien linje af spillet er afsat til militær aktion, men vi skal passe på, og det økonomiske grundlag. Målet med spillet til at bygge dit eget slot, have gjort den hårde måde til kronen fra bunden. Det tilbyder en temmelig stor vifte af ressourcer, og samtidig ære – et vigtigt aspekt.

Rail Nation Online

Transportstrategi, simulator af jernbaneselskabet. Målet med spillet er udviklingen af ​​infrastruktur. Her vil du være i stand til at designe jernbanen kommunikation, kontrollere udbuddet, at opbygge en funktionel park, lige fra damplokomotiver og slutter med moderne højhastighedstog. En meget spændende spil, en stor mulighed for dem, der fra barnsben var tiltrukket af lokomotivet.

Big Farm

Browserstrategi for landbrugsprodukter, farm simulator. En interessant plot, fuld af spillet og velgennemtænkt social komponent. Her vil du lære at navigere i gården livet – lære at passe dyr, for at forstå den plantning og dyrkning af afgrøder, indsamle og rentabelt at sælge deres afgrøder. Din opgave er at hæve din gård til det næste niveau.

Tanks verden

Multiplayer online strategi krig tema, arkade akvarium simulator. Dette er et populært spil baseret på holdtankskampe. Det tilbyder spændende gameplay, et stort udvalg af kampvogne og forskellige former for kampene, og, selvfølgelig, at muligheden for at konkurrere med rigtige mennesker, og ikke med en kedelig forudsigelig “computer”.

Virtonomics

Økonomisk-line strategi, læringsplatform og business simulation. Målet – at opbygge en effektiv og rentabel forretning i et konkurrencepræget miljø. Her kan du udvikle din virksomhed i ethvert område, der arbejder gennem sin egen strategi og taktik. Du kan blive kaptajner af industrien, eller at udvikle et netværk af butikker, en bred vifte af muligheder. Du er inviteret til et stort geografi, snesevis af produkter og industrier. I dette tilfælde, dine partnere og konkurrenter – rigtige mennesker, de andre spillere.

Gratis spil forretningssimulatorer – fremragende tidsfordriv. Vælg den nærmeste for dig og spille den bedste strategi!