Business Simulation Game

Lære business engelsk i Virtonomics

Det skete så, at jeg i skolen skulle lære fransk, som jeg aldrig havde brug for i mit liv, og som jeg derfor glemte med en flash. Men næsten umiddelbart efter skolen havde jeg virkelig engelsk i mit liv, fordi jeg elskede at spille computerspil, og på det tidspunkt var de mest på engelsk. Nu rejser jeg meget, mine virksomheder er forbundet med mange engelsktalende mennesker, jeg har brug for meget at læse og skrive på engelsk. Men som det sker, er det ikke let for mig at studere fremmedsprog. Jeg har bare ikke mulighed for at dem), men det er indlysende, at forbrugernes og erhvervslivets engelsk i den moderne verden i globaliseringens tidsalder er en nødvendighed for ethvert menneske.

Lære sproget gennem spilets kontekst

Mit ordforråd begyndte at danne netop med spil på engelsk – Civilization, Capitalizm. Dette er de spil, jeg virkelig kunne lide, og som gav mig den første impuls til at lære sproget. Senere forsøgte jeg at deltage i sprogkurser, men jeg havde stærkt mangel på konstant, regelmæssig kommunikation med medierne. Nu rejser jeg ofte, der er ingen problemer med kommunikation, men ikke alle har sådan en mulighed. Den engelske version af Virtonomics – Virtonomics løser dette problem. I dette gratis multiplayer spil business brugeren har til at kommunikere med en bred vifte af engelsktalende samarbejdspartnere, konkurrenter, studere fremmedsprog fagterminologi i game mode, som hjælper ikke kun at lære engelsk (eller spansk) fra jorden, men også for at opretholde det altid er opdateret.

Det er velkendt, at spilkonteksten signifikant øger motivationen og effektiviteten af ​​at lære et fremmedsprog. Vi anbefaler, at din virksomheds medarbejdere registrerer konti i den gratis engelske version af VIRTONOMICS.COM og spiller i 1-2 måneder. Dette vil hjælpe dem i spilformatet til hurtigt at lære forretningsterminologien, gøre dem online til at begynde at kommunikere med deres engelsksprogede partnere på spillet.

Spillet tager ikke meget tid. Du kan justere din spil session fra 30 til 120 minutter om dagen, alt afhænger af dit ønske, interesse og muligheder.

Virtonomics økonomiske spil er gratis og er blevet oversat til de fleste af verdens største sprog – engelsk, spansk, tysk, fransk, kinesisk, russisk, ukrainsk.

Jeg ønsker dig succes med at lære engelsk med Virtonomics!