Business Simulation Game

Gratis forretningsspil. Interessante tilbud.

Erhvervsspil har længe været populært blandt forskellige grupper af befolkningen, især gratis forretningsspil. Interessant og informativt plot, nyttige færdigheder. Spillets gren af ​​denne retning vokser konstant og udvikler sig og tilbyder flere og flere interessante tilbud med mange muligheder. I lang tid hørte mange mennesker det populære spil Money $ Mania, men det blev erstattet af multi-user on-line forretningsstrategi Virtonomics. Konceptet af spillet voksede ud af Trevor Chans berømte spil Capitalism II. Virtonomics er nu et originalt, unikt og velstående projekt kendt over hele verden. Økonomiske strategi Virtonomics fri og allerede peredstavlena på de fleste af verdens store sprog – russisk, engelsk, fransk, spansk, tysk, kinesisk, ukrainsk. Spillet er konstant opdateret, ud over den velkendte for alle inden for landbrug og transport, har beriget det fulde omfang af tjenester, industrien udviklet en fitness center, medicin, apotek forudsat varer og private klinikker og mange andre interessante idéer.

Forretningsspil er ikke kun rettet mod underholdning, men også inden for uddannelse. Erhvervsimulatorer er en fremragende multidisciplin læringsplatform. Her kan du være glad for at lære det grundlæggende i erhvervslivet, at udvikle ledelsesmæssige færdigheder til at teste på det område, du er interesseret, så prøv at realisere deres egen mål, taktik og strategi. Virtonomics giver dig mulighed for at beherske den moderne økonomis finesser i en legende form, og også for at forbedre din viden om engelsk. Når alt kommer til alt i den moderne verden i globaliseringsalderen, er business engelsk en grundlæggende nødvendighed for enhver person. I spillet skal du kommunikere med partnere, konkurrenter, og mange af dem er engelsksprogede spillere. Virtonomics hjælper således med at lære udenlandsk forretningsterminologi og konstant at understøtte færdighederne i dets brug.

Erhvervsspil skabes i krydset mellem handel og kunst, hvilket har indflydelse på udviklingsprocessen. For at udvikle spillet er blevet et succesfuldt projekt kræver, at den kombinerer en kold beregning marketingfolk og finansfolk, såvel som “brændende øjne” og de ideer, dem, der skaber og komme med alle komponenter. Denne kombination er meget vanskelig, men hvis du klarer at nærme sig, selv lidt til det beskrevne ideal, vil resultatet være meget vigtigt. Så for at skabe rigtige interessante gratis spil forretningssimulatorer, som samtidig er rentable for skaberne – en rigtig kunst.