Business Simulation Game

Forretningsspil: Spil gratis gratis og få nyttige evner

Økonomiske strategier og forretningssimulatorer er et af de mest populære områder af moderne pc-spil. Hvad tiltrækker spil til erhvervslivet? Spil online gratis og få nyttige evner. Disse spil er af interesse for alle, der er interesseret i hele økonomien, og alle, der går med det – business, penge, salg, investeringer og mere. Den største business simulator i øjeblikket er den økonomiske Vitrtonomika strategi online spil, hvor et stort antal af spillere fra hele verden på et tidspunkt. Dette er ikke kun et spil, men også en tværfaglig platform for læring og kommunikation med virkelige mennesker med lignende interesser. Der er ikke noget universelt begreb, som i de fleste spil med lignende temaer. Virtonomics har enorme muligheder og ulinear karakter af udvikling, som er dannet som følge af aktørernes handlinger. Dette er en enorm verden, rigtige konkurrenter, hundredvis af produktion, handel og andre områder, hvor det er muligt at opbygge og implementere forskellige økonomiske strategier.

Din opgave i spillet er at opbygge en effektiv forretning. Gradvist lære nuancerne og spiloplevelse, du bliver mere erfaren forretningsmand, og med hvert trin, vil nye perspektiver åbner op for dig i spillet. Alle typiske forretningsprocesser står til din rådighed, mere end 200 typer varer, næsten alle aktivitetsområder. Du kan bygge, bruge i din virksomhed og udvikle

– Butikker, der i forvejen sælger de købte varer til virtuelle købere.
Lagerbygninger, der bruger til at levere butikker, fabrikker eller til salg af varer produceret hos dine virksomheder.

– Laboratorier ved at undersøge teknologier, der kan sælges til andre spillere eller bruges til at øge mængden og kvaliteten af ​​deres egne produkter.

– Fabrikker, der anvendes til produktion under salg af varer eller halvfabrikata, der er nødvendige til fremstilling af andre varer.

– Miner og oliefelter, der anvendes til udvinding af naturlige mineraler (silicium, nikkel, kul, mangan osv.)

– Sawmills, der anvendes til udvinding af træ, som råmateriale, der er nødvendigt til produktion af nogle varer.

– Farm (husdyr, zemlefermy), der producerer om salg af dyr og en lang række landbrugsprodukter (mælk, æg, uld, æg), der vokser de nødvendige afgrøder (majs, bomuld, sukker, kaffe, etc.).

Hver virksomhed på sin egen måde er gavnlig. Forretningsstrategispil giver dig mulighed for at vælge og realisere dine mål, opbygge din egen strategi og erhverve de nødvendige nyttige færdigheder.