Business Simulation Game

Forretningsspil. Scenario, mål, resultater

Business spil – en effektiv metode til aktiv læring, meget udbredt. Selvom business-spil begynder at blive brugt mere og mere i vores land. Hvis de i første omgang først og fremmest blev brugt til specialundervisning, takket være udviklingen af ​​internettet og computerspil, blev forretningsspillet et tilgængeligt uddannelsesmiddel. Scriptet er udarbejdet til specifikke opgaver med det formål at opnå visse resultater af holdet. Den pædagogiske funktion af sådanne spil er meget vægtig. Ved udarbejdelsen af ​​scriptet udarbejdes væsentlige mål og opgaver, i gruppens roller og funktioner er afgrænset for at opfylde det overordnede mål for holdstrategien. Indstil sociale og faglige sammenhænge i overensstemmelse med den betragtede faglige aktivitetsfelt, som gør det muligt at simulere betingelserne for dannelsen af ​​organisatorisk ledelseskultur for alle specialister.

Afhængigt af det endelige mål er forretningsspil opdelt i:

1. Undervisning

Muligheden har til formål at opnå ny viden, sikre de nødvendige færdigheder til spillerne.

2. søgemaskiner

Muligheden til at analysere og finde løsninger, identificerede problemer.

3. Identifikation.

Disse er konkurrencer af faglig dygtighed. Spil med det formål at identificere det bedste i dette spørgsmål. Kan bruges i udvælgelsen af ​​kandidater til de nødvendige parametre. Forretningsspil er trods alt et levende miljø, der tvinger hjernen til at aktivere løsningen af ​​tildelte opgaver, takket være, at det er muligt at notere deltagerens egenskaber og bedre overveje deres muligheder.

Moderne forretningsspil holdes på grundlag af virtuelle områder. Erhvervsimulatorer er ikke kun intellektuel underholdning, men også en stærk platform til at løse forskellige opgaver i små og store virksomheder. Dette er en fantastisk måde at lære systemtilgangen på, at overveje i aktion og forstå sammenhængen og indbyrdes afhængigheden af ​​forskellige forretningsprocesser, påvirkning af eksterne faktorer samt konkurrencedygtige kræfter.

Kommunikation i et forretningsspil er ikke kun kommunikation i det fælles overvejelse af et spørgsmål, det er kommunikation, som simulerer interaktion i den virkelige aktivitet, der studeres. For eksempel under business spil baseret på den populære økonomiske simulator Virtonomics, du er nødt til at kommunikere og opbygge relationer, ikke blot med spillerne fra hans hold, men også med andre spillere – konkurrenter, leverandører, etc. Ja, i dette tilfælde, din virksomhed spil udfolder sig som en helhed. virtuelle verden. Du kan downloade et script til et forretningsspil eller oprette dine egne og gennemføre disse spil med et ubegrænset antal brugere ved at tage nyttige lektioner.