Business Simulation Game

Forretningsspil – En stærk udviklingsplatform

Hvert år bliver flere og flere forretningsspil i popularitet og udnytter efterspørgslen på mange områder, hvad enten det er sociologi, administration, ledelse eller økonomi. Hovedmålet med forretningsspil er at udvikle, uddanne vigtige færdigheder inden for et bestemt område. I dem udarbejder deltagerne, takket være implementeringen af ​​en bestemt opgave, en handlingsstrategi, som tvinger holdet til at forene, interagere jævnt og klare eventuelle vanskeligheder. Dette er en meget nyttig færdighed for medarbejderlaget.

I vest er det allerede blevet reglen – opførelsen af ​​forretningsspil til uddannelse af højt kvalificerede specialister. Dette er et meget effektivt værktøj, der giver gode resultater. Et scenario af igangværende forretningsspil er udarbejdet på baggrund af væsentlige situationer for et bestemt firma, uanset om det er en analog af tidligere begivenheder eller mulige faktiske situationer og problemer. Korrekt udarbejdede forretningsspil giver dig mulighed for at identificere de vigtigste gentagne fejl og deres årsager, analysere og foreslå til overvejelsesmuligheder for udviklingen af ​​virksomheden for at opnå langsigtede effektive konklusioner, der gælder i virksomhedens virkelige liv.

Scriptet har følgende obligatoriske trin:

– Målindstilling, kendskab til deltagere med opgave og regler
– Fordeling af roller mellem deltagere
– Erhvervsspil;
– Analyse af resultater, evaluering og konklusioner.
– Et kompetent forberedt og gennemført forretningsspil giver dig mulighed for at kombinere videnskabelige metoder til virksomhedens udvikling med praktiske administrationsmetoder. Så forretningsspil er et fremragende udviklingsværktøj, hvor efterspørgslen efterhånden vokser.

Takket være udviklingen af ​​internettet prioriteres forretningsspil designet til virtuel deltagelse. I dette tilfælde bliver en stærk platform, en onlinesimulator, som giver enorme muligheder.
Nu er den mest livlige mulighed for forretningsspil, coaching og træning træningsplatformen, business simulator Virtonomics. Der er ingen lineær struktur, og det er muligt at tilpasse dine spillemål.

En coaching konto i Virtonomics giver dig mulighed for at oprette og køre dine egne scripts i de træningsgrupper, du har oprettet. Virtonomics er et fremragende forretningsspil. Eksempler på nogen af ​​dine opgaver, du nemt kan implementere på baggrund af denne populære online-strategi. Udvikle, udfør forretningsspil oftere, for der er alle betingelser.