Business Simulation Game

Forretningsspil – den bedste løsning!

Du kan underholde og lære nu på samme tid. Lær det grundlæggende i erhvervslivet, udvikle ledelsesmæssige færdigheder, kommunikere, spille: forretningsspil – en fremragende løsning! I dagens verden er multifunktions forretningssimulatorer en af ​​de mest populære underholdningsmuligheder for intellektuelle. Forretningsservice spil i denne plan gør det muligt at tage levende følelser, mærke spændingen, udslip af den rutine og samtidig på en underholdende måde at lære bygning færdigheder og læsefærdigheder egen virksomhedsledelse. Erhvervsimulatorer er lavet ikke kun for at spille, men at tænke, forudsige, analysere.

Erhvervsimulatorer har længe været ved at vinde popularitet. Lad os i det mindste huske alles favoritbrætspil – “monopol”. Selv sådan en simpel version af forretningssimulatoren har stadig sit eget lille publikum. Og moderne computerteknologier og muligheder har bragt spilbranchen til et nyt niveau. Et af de vigtigste anvendelsesområder for moderne forretningssimulatorer er uddannelse. Sådanne spil er rettet mod udvikling af iværksætterevner og lederevner, så spillet til at forstå nuancerne i en forståelig form af den moderne økonomi.

Mange økonomiske skoler sender deres studerende til at udnytte færdighederne i en systems tilgang og optimere forretningsprocesser netop i forretningssimulatorer. Fordelen ved moderne online-forretningssimulatorer er et levende miljø, hvor dine rivaler er mennesker. Når du spiller, lærer du at interagere og løse virkelige situationer, nemt navigere og komme ud af vinderen og få uvurderlig oplevelse. Moderne forretningssimulatorer udvikler sig konstant og giver nye muligheder.

Nu er den mest populære forretningssimulator, der spilles af mere end 900 tusind mennesker, Virtonomics – den bedste økonomiske online-strategi og træningsplatform. Dette spil er populært over hele verden og er allerede blevet oversat til engelsk, spansk og kinesisk.

Den unikke Virtonomics i sin alsidighed. Du kan bygge din virksomhed i nogen af ​​de dusinvis af grene af den moderne økonomi. Vil du have det til at være en fabrik til produktion af noget, en kæde af butikker eller laboratorium, kan købes miner, engageret i udenlandsk valuta mv Hovedmålet er at opbygge en rentabel og effektiv forretning i et konkurrencedygtigt miljø.

Spil online business simuleringer – underholdning intelektulov, giver de studerende med de grundlæggende principper for erhvervslivet og for at udvikle lederevner.