Business Simulation Game

Erhvervsspil. Teori og praksis

Forretningsspil er en glimrende mulighed for at udvikle deres ledelsesmæssige og organisatoriske færdigheder, for at modtage vigtige lektioner i økonomi, ledelse og iværksætteri, ikke kun i teori men også i praksis.

Nu er den mest populære variant af forretningsspil den økonomiske strategi, online-simulator Virtonomics. Det er en virtuel verden, der lever i overensstemmelse med lovgivningen i vores makroøkonomi, og hver spiller i en sjov underholdende måde at opbygge din virksomhed, planlægge, analysere, udvikle og instruere underordnede. Virtonomics er en kraftfuld platform, der giver gode muligheder, alle de vigtigste aktivitetsområder, alle de grundlæggende forretningsprocesser, mere end 200 varetyper er allerede repræsenteret her. Og mens strategien “ikke står stille” bliver konstant opdateret og udviklet.

I starten var spillets forretning rettet mod at udvikle færdigheder med kompetent analyse og prognose baseret på standardbetingelser. Imidlertid forudsiger computermodeller og forudsiger meget lettere end en levende person. I Virtonomics er dine konkurrenter og partnere levende mennesker fra hele verden. Og hvis grundlaget er et multivariat gitter af muligheder for spillet, så er bevægelserne lavet af mennesker, hvilket betyder, at konkurrencesituationen virkelig er i live. Så det viser sig, at virksomhederne i spillet er virtuelle, men mennesker, deres relationer og reaktioner er virkelige.

Hvad giver Virtonomics. Vigtige punkter.

Forretningsspil i realtid. Kurset udføres af deltager en gang om dagen.

Spilleren selv vælger, når det er mere bekvemt for ham at komme ind på onlinestrategien, besøge sin fabrik, en butikskæde eller lufthavnen. Spillet tager ikke meget tid. Du kan tilbringe lidt tid til frokost eller mens du står i en trafikprop, eller måske inden du går i seng. Dette påvirker ikke dit liv negativt, du vil også være en fremragende familiemand og en ansvarlig medarbejder.

Handlingsfrihed. Valg til udvikling af økonomiske begivenheder er dannet af aktørernes handlinger.

Erhvervsuddannelse. Erhvervelse af ægte uvurderlig oplevelse. Evnen til at “fylde bumpene”, som i virkeligheden ikke vil skade. Udvikling af egne markedsrelationer. Kontrol af dine forretningsidéer og innovationer, forbedringer og forbedringer. Spillet er velegnet til ethvert tilfælde, uanset om det tester en lokal strategi eller et fuldskala selskab.

Gratis software. Alle de vigtigste funktioner i spillet er helt gratis. For penge sælges kun add-ons til spillet.

Arbejde med rapporter. Her skal du lære at arbejde med detaljerede produktionsrapporter, finansielle rapporter fra virksomheden, byrapporter om detailhandel.

Business engelsk. Lære sproget gennem spilets kontekst.
Forretningsstrategier tillader i teori og praksis at deltage i den økonomiske sfære. Få nyttige færdigheder, plus også lære engelsk virksomhed.