Business Simulation Game

En unik platform for HR-direktør og træner

Virtonomics økonomisk simulator blev oprindeligt designet ikke kun som en spændende strategi online spil, men også som et effektivt værktøj til at løse reelle problemer på området for virksomhedernes uddannelse, forbedre effektiviteten af ​​holdet samarbejde, udvikling af en systematisk tilgang i forvaltnings- og planlægning færdigheder, forbedre kvaliteten af ​​strategisk ledelse.

Virtonomica har ikke et lineært scenario, der gør det muligt for spilleren eller hans træner at bestemme deres egne forretningsmæssige mål og strategier, organisk indbygget i spillet stort set alle tilfælde.

Corporate Universities og Business Schools

Dette gør det muligt at anvende Virtonomics platformen fleksibelt og opbygge alle forretningsspil og træningsaktiviteter fra sine “terninger” til faktiske opgaver og scenarier. Til topchefer gør det dig muligt at teste dine ideer og markedsstrategier i simulatoren, inden du realiserer dem i det virkelige liv.

Med en tankevækkende og kreativ tilgang giver Virtonomica ubegrænsede muligheder for business coach og HR direktør til:

Oprettelse og fastholdelse på Virtonomica-platformen af ​​enhver forretningsspil og træning;
Tilrettelæggelse af erhvervsuddannelsesprogrammer;
afprøvning af medarbejdere
oprettelse af personale reserve.
Spillet spilles online, som giver dig mulighed for at gennemføre træning og forretningsspil samtidigt for et stort antal medarbejdere, uden at det er nødvendigt at samle dem på ét sted. Denne kvalitet gør Virtonomics til et særligt attraktivt værktøj til store geografisk spredte virksomheder med mange divisioner og en bred geografi.

Økonomisk simulator Virtonomics i dag ikke har nogen analoger i verden på skalaen og tilbundsgående undersøgelse af forretningsprocesser, kraften i den matematiske apparat, analytiske instrumenter, at antallet af brancher, produkter og tjenester præsenteret i gameplayet. Dette er virkelig en stærk uddannelses- og testplatform til din:

– corporate university,
– erhvervsskoler,
– HR-afdeling

Brugere afspiller, konfigurerer og optimerer processer, konkurrerer, samarbejder, handler ikke med computeren, men med hinanden. Effektiviteten af ​​kommunikations- og teamwork færdigheder er den vigtigste komponent i spilprocessen og har direkte indflydelse på opnåelsen af ​​dine mål. Alt er som i det virkelige liv.

I Virtonomics i dag er mere end 1 000 000 brugere registreret, det er oversat til russisk, engelsk, spansk, tysk, fransk, kinesisk, ukrainsk. Ca. 35% af engelsktalende brugere Virtonomics, der vil give dig mulighed for at træne medarbejderne ikke kun de finere punkter i ledelsen, men også udenlandske virksomheder ordforråd. Business English i globaliseringens æra er relevant for medarbejdere i stort set enhver virksomhed, fra start til store internationale virksomheder.

Spillet er ved at ændre en gang om dagen uden at brugeren på en daglig basis en stor mængde tid, hvilket gør det muligt at uddannelse af personale, ledende træninger og business spil eksternt og på jobbet.

Vores løsninger til erhvervskunder:

Virtonomics Enterprise

(den optimale løsning for store virksomheder, corporate universiteter, erhvervsskoler)

Coach konto

(den optimale løsning til små og mellemstore virksomheder, konsulentfirmaer, erhvervsbusser, uddannelsesinstitutioner)

Coaching konto – dette er en speciel konto i business simulator Virtonomics, som giver dig mulighed for at oprette og styre træningsgrupper under træningen.

Trænekonkurrencen giver træneren mulighed for at oprette deres egne business game scripts og gennemføre disse spil med et ubegrænset antal brugere.

Under spillet kan træneren overvåge aktørernes handlinger, justere dem, give feedback og dermed spore assimileringen af ​​teoretisk materiale og evnen til at anvende det i praksis.

Hvis du vil prøve funktionen af ​​coaching-kontoen, bedes du skrive til os ved hjælp af kontaktformularen. Vi vil være glade for at modtage dine breve, spørgsmål og forslag.