Business Simulation Game

Effektiv marketingplatform for erhvervslivet

Virtonomica er den ideelle reklameplatform til din virksomhed, der har den højest mulige effektivitet af reklamekontakt. Det handler om dyb integration af dit brand, produkt, service i spilprocessen og konstant dyb kommunikation af dit brand med forbrugeren.

Årsagen til denne høje effektivitet er både enkel og unik. Virtonomics er et multiplayer spil, hvor mærker, produkter, serviceydelser, processer og service er de vigtigste ting i spillet, at spillerne spiller dem. Og jo flere af dem, jo ​​mere forskelligartede, jo mere interessant er spillet for brugere. Det er denne faktor, der sikrer 100% loyalitet hos Virtonomics-brugere til dit brand eller produkt integreret i spillet. Ønsker du at placere medieannoncering i Virtonomics? Du kan nemt gøre det selv i fem minutter.

Virtonomics er:

Det højeste kvalitet betalende publikum i forhold til de fleste spil.

Ubegrænsede muligheder for PR og produktplacering. Mekanikken i selve spillet er bygget på en sådan måde, at næsten ethvert produkt eller brand er integreret i spillet meget hurtigt og organisk. Hele publikum af forretningsspil er garanteret at interagere med det integrerede brand i spillet mange gange. Og de samarbejder aktivt – producerer, fremmer, sælger mærkevarer virtuelle varer, der har en konkurrencemæssig fordel, der giver absolut loyalitet over for dit brand spillere. Dette er den største fordel ved Virtonomics som en reklameplatform.

Paradox – jo mere i spillet er brandet af annoncøren af ​​varer og tjenesteydelser, jo mere interessant er spillet selv for brugerne. Dette er en af ​​de vigtigste ideer, som udviklerne lægger i projektet.

Der er mange varianter af produktspil i spillet (gennem mærkevarer, virksomheder, artefakter, konkurrencer, auktioner). Inklusive reklame for forskellige ydelser.